Tezos fiyat tahmini ve analizi: XTZ için geniş teknik görünüm ne anlatıyor?
Tezos fiyat tahmini ve analizi: XTZ için geniş teknik görünüm ne anlatıyor?

11 Mayıs Tezos analizi: XTZ’de son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mart ayındaki tarihi çöküşten beri ayılar ilk kez bu kadar güçlü. Geçtiğimiz günlerde 10.000 dolar seviyesiyle amansız bir savaşa giren Bitcoin bu barajı birkaç kez geçmeyi başarsa da kalıcı olamadı. Beş haneli psikolojik baraj tarafından birkaç kez reddedilmesiyle adeta bir U dönüşü yapan BTC 9.000 doların altına düştü. Bu düşüş birçok yatırımcıyı zarara sokarken Tezos (XTZ) da benzer bir çizgi izledi.

Son düşüş dalgasını Tezos da hissetti

Önde gelen kripto paralardan Tezos, son zamanlarda bu düşüş etkisini derinden hissetti. Buna rağmen kripto paranın 2 doların üzerinde kalması dikkat çekti. Önceki hafta sona erdiğinde XTZ fiyatı 2,7 doların üstündeydi ve hatta 2,9 doları dahi aşmıştı.

Aynı gün kripto para reddedildi ve dik bir dalış kaydetti. İlk düşüş tokeni 2,5 doların altına indirdi. Bu haberin yazıldığı esnada XTZ 2,43 dolardan işlem görüyor.

Ayı trend çizgisi durduğunu söyleyebiliriz ancak kripto para 200 günlük EMA hattının oldukça altında. Ayrıca hareketli ortalamalar da düşüş eğilimi gösteriyor.

XTZ’nin iyileşmesi parabolik bir düşüş gördü zira kripto para halen %0 Fib seviyesine yakın. MACD göstergesi negatif bir bölgedeyken Bollinger bantları ise yüksek volatilite bildiriyor.

cryptonewsz

Bitcoin halving’e saatler kaldı! Fiyatla ilgili dikkat edilmesi gereken 4 faktör


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin