26 Eylül Cardano (ADA) ve Waves fiyat analizi
26 Eylül Cardano (ADA) ve Waves fiyat analizi

11 Eylül Ripple ve Cardano fiyat analizi: XRP ve ADA için beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Genellikle Bitcoin’in fiyat hareketini yansıtma eğiliminde olan altcoinlerde geçen hafta da durum böyleydi. Piyasadaki çoğu kripto para, Bitcoin’in fiyatı anlık olarak 10 bin doların altına düştüğü için önemli kayıplar yaşadı. Bununla birlikte son birkaç gün içinde, Ripple (XRP) ve Cardano (ADA) gibi altcoinler, yatay hareketlerin izlendiği bir konsolidasyon döneminde gibi görünüyor.

11 Eylül Ripple fiyat analizi

11 Eylül Ripple fiyat grafiği
11 Eylül Ripple fiyat grafiği

XRP fiyatı ayın başında düşerken şu anda 0,24 dolardan işlem görüyor ve 10,8 milyar dolarlık bir piyasa değeri kaydetti. Fiyat düşüşünden bu yana, kripto para 0,248 dolar ile 0,230 dolar arasında sıkışıp kaldı. Bu haberin yazıldığı sırada XRP, desteği 0,239 dolarda test ediyor.

Kripto para için EMA şeritleri şu anda mevcut işlem fiyatının hemen üstüne yerleşti ve coin’in yukarı doğru hareketine direnç göstermesi muhtemel. Stokastik gösterge kendini aşırı satım bölgesinde bulduğu için düşüş gösteriyor.

11 Eylül Cardano fiyat analizi

11 Eylül Cardano fiyat grafiği
11 Eylül Cardano fiyat grafiği

Cardano fiyatı bir iyileşme çalışması belirtisi gösterdi ancak XRP’ninkine benzer bir kadere katlanmak zorunda kaldı. Bu haberin yazıldığı sırada, kripto para 0,0937 dolardan işlem görüyor ve 24 saatlik işlem hacmi 1 milyar doların üzerinde. Cardano için 0,1 dolar fiyat noktasında önemli bir direnç var ve eğer fiyat başka bir düşüş görürse, 0,088 dolarlık destek işe yarayabilir.

Bollinger Bantları, önemli ölçüde küçülüyor ve oynaklıkta bir düşüş ima ediyor. MACD göstergesi yükseliş eğilimi gösterdi ancak yakında tersine dönebilir. Kripto parayla ilgili gelişmelere dayalı haberler açısından, yakın zamanda yapılan bir AMA sırasında, IOHK CEO’su Charles Hoskinson, firmanın merkezsiz finans (DeFi) alanına geçme planlarını tartıştığı bildirildi.

Bu arada günün en çok kazandıran ve kaybettiren DeFi tokenlerini merak ediyorsanız buradan okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


bahçelievler medyum

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin