Uniswap TVL, UNI yükselişiyle 5 milyar doları aştı
Uniswap TVL, UNI yükselişiyle 5 milyar doları aştı

100.000 üzerinde UNI tutan Uniswap balinaları tüm zamanların en yüksek seviyesinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

100.000 veya daha fazla UNI tutan Uniswap balinalarının sayısı şu anda 237’ye ulaştı. Bu, Santiment’teki ekibin sağladığı verilere göre, bu sayı, sadece üç hafta önce 204’dü. Belirtilen zaman diliminde sayılarında % 16’lık bir artış anlamına geliyor. Ayrıca, Uniswap balinalarındaki artış, UNI’nin bugün erken saatlerde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 13.17 dolara ulaşmasıyla uyum gösteriyor.

Santiment, Uniswap balinaları hakkındaki gözlemlerini aşağıdaki açıklama ve eşlik eden tablo aracılığıyla paylaştı.

Uniswap dünkü tüm zamanların en yüksek seviyesini kırdı ve ilk kez 13 ABD Dolarını geçti. Yeni balina adresleri açık bir neden! Balina sahipleri verilerimiz, 100.000 veya daha fazla UNI’ye sahip adreslerin 237’de yeni bir zirveye çıktığını gösteriyor.

Uniswap üzerindeki likidite 3,53 milyar dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Protokoldeki likidite yakın zamanda benzer bir başarı elde ettiğinden, Uniswap’in fiyatı tüm zamanların en yüksek değerlerine ulaşan tek ölçü değil. 24 Ocak’ta Uniswap’taki likidite 3,53 Milyar Dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Aşağıda, Uniswap analitiğinin sağladığı başarıya ait bir ekran görüntüsü bulunmaktadır.

Tüm Zamanların En Yüksek Seviyelerinde Uniswap’te Ticaret

Uniswap tokeninin yukarıda belirtilen tüm temelleri, merkezi olmayan borsadaki ticaret hacmindeki önemli artışa atfedilir. Glassnode, bu ayın başlarında Uniswap’teki tüm varlık çiftleri arasındaki günlük ticaret hacminin tüm zamanların en yüksek seviyesinde olduğuna işaret etmişti. Veri sağlayıcı Glassnode’a göre, günde ortalama 780 milyon dolarlık bir işlem var. Ve bu, geçen yılki DeFi patlaması sırasında en son Eylül 2020’de görülen seviyeleri aştı.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin