10 Mart Bitcoin analizi: 5 ayın en kötü performansından sonra BTC ne yapacak?
10 Mart Bitcoin analizi: 5 ayın en kötü performansından sonra BTC ne yapacak?

10 Mart Bitcoin analizi: 5 ayın en kötü gününü geçiren BTC ne yapacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasaları için geride bıraktığımız hafta sonu oldukça kötü geçti. Önde gelen kripto para birimi Bitcoin, Eylül 2019’dan bu yana en kötü günlük performansını kaydederken son 24 saat içerisinde yükseliş söz konusu.

Bitcoin için altı haneli hedefler hâlâ mümkün

Salı günü Bitcoin-dolar kuru, yüzde 2,21 oranında artarak 8 bin 94 dolar seviyesine yükseldi. Paritenin geri tepmesi, uzun vadeli yükseliş eğilimi umutlarını artırdı ve tanınmış türev trader’ı Tyler D Coates, tarihsel bir destek trend çizgisinin Bitcoin geri dönüşüne yardımcı olabileceğini söyledi.

Bitcoin, 2013’ten bu yana yedinci kez adopsiyon eğrisi eğilim çizgisini test ediyor.

Sözde talep alanı, Bitcoin fiyatının yakın gelecekte 100 bin dolar olaracağını söyleyen PlanB’nin popüler Stoka-Akış modelinin bir parçası. Analist ayrıca, Bitcoin’in yüzde 9’luk çöküşünü alakasız bir olay olarak gördüğünü ve BTC’nin hâlâ altı haneli bir değere ulaşma yolunda olduğunu belirtti.

Bitcoin’in opsiyon pazarında da yükseliş trendi görülüyor. Spot fiyatı yükseldikçe kripto para biriminin çoklu borsalardaki opsiyon sözleşmeleri de yaklaşık 200 milyon dolarlık rekora ulaştı. Bay Coates’in “adopsiyon eğrisi eğilim çizgisi” olarak adlandırdığı şeye yakın opsiyon ticareti faaliyetindeki artış da Bitcoin için bir yükseliş göstergesi olarak görülüyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin