featured

Son gelişmeler AAVE fiyatını yüzde 30 artırdı! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan AAVE, V3 güncellemesini takip eden haftada %30’un üzerinde değer kazandı.

Popüler DeFi kredi protokolünün arkasındaki token olan AAVE’nin fiyatı, Aave V3’ün piyasaya sürülmesinden sonraki birkaç gün içinde büyük bir fiyat artışı gördü. Balinalar, son 2 ayda 70,000 adetin üzerinde AAVE biriktirerek bu kazanımlara katkıda bulundu.

AAVE balina

Geçtiğimiz günlerde blockchain, zincirler arası portalları tanıttı. Böylece kullanıcıların varlıklarını alternatif ağlardaki protokolün sürümlerine götürmelerine izin verdi. Ayrıca tüm Aave işlevleri için gaz maliyetlerini ortalama %20 ile %25 oranında azalttı.

Yükseliş yatırımcıları mutlu etti

Altcoin’in fiyatı o zamandan beri keskin bir şekilde arttı. 16 Mart tarihinde 124 dolardan başlayan ralli ile fiyat 158 dolara kadar yükseldi.

Kripto para birimi geçtiğimiz cuma günü yalnızca 116 dolardı. Mevcut seviyesiyle kıyaslandığında %32,9 oranında bir artış olduğu söylenebilir.

BNB token’ına benzer şekilde AAVE, sahiplerine kendi protokollerini kullanırken indirimli işlem yapma olasılığı sunar. Aynı zamanda, sahiplerine blockchain’in gelecekteki gelişiminde söz hakkı veren bir yönetim simgesi olarak da çalışır.

AAVE, geçtiğimiz yılın mayıs ayında 661 dolar ile  tüm zamanların en yüksek seviyesini ulaşmıştı. Kripto para birimi o zamanki değerine göre hâlâ %76 oranında daha düşük işlem görüyor.

Ancak, işlem hacmi şu anda umut verici bir şekilde 475 milyon dolar civarında. Bu, 2022 yılının başından bu yana görülmeyen yüksek bir seviye.

Balinaların biriktirdiği token miktarı yavaş yavaş artıyor. Teknik verilere göre ellerinde 152,000 ile 1,52 milyon dolar arasında tutan yatırımcılar, ocak ayından bu yana 10,5 doların üzerinde birikim yapmış durumdalar.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin