Haftanın en iyi performansını gösteren 3 altcoin

Günün sürprizini meme coin yaptı: Yükseliş yüzde 12’yi geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Haziran ayının son haftasına geldik. Bu ay içinde ilk iki hafta beklentilerin uzağında geçmişti. Piyasalar bir hayli fazla yoğun bir baskı altına kalmıştı. Ancak geçen hafta toparlanma rallisini görebildik. Bunun sayesinde varlık kayıpları kazanca çevirebildi. Fakat her defasında söylediğimiz gibi halen 2021 yılının sonunda yaşanan ATH’lerin uzağındayız.

Meme coin tarafında da işler pek istenildiği gibi oluşmuyordu. Ancak Elon Musk geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamarla DOGE’yi parlattı. Bu da varlığın bu haftaya iyi başlaması için bir sebep oldu.

Dogecoin’in son performansı, direnç seviyelerini başarıyla kırdığı için yatırımcılar için bir sürpriz oldu. DOGE şu an itibarıyla daha güçlü engelleri aşma yolunda ilerliyor.

Meme coin için son durum nedir?

Haber esnasında, DOGE 50 günlük Üstel Hareketli Ortalamaya yaklaşıyor. İşlem hacmi haftanın ilk gününde güçlü bir artış görmesiyle engelleri aşma potansiyelini gösterdi.

Dogecoin ve Shiba Inu gibi meme coinler bu kadar güçlü bir şekilde yükselmesinin arkasındaki ana neden, yatırımcıların ağır kurumsal baskı altında kalan Ethereum gibi “istikrarlı” varlıkları kovalamak yerine kripto para piyasasındaki en riskli seçeneklere maruz kalma dürtüsü.

Son dokuz günde Dogecoin, değerinin neredeyse %50’sini geri kazandı. Meme coin, STEPN’in %100 haftalık büyümesinin ardından kripto para piyasasının ilk 100’ünde en karlı ikinci varlık haline geldi.

Dogecoin rallisi devam edebilir mi?

Bu rallinin kalan gücüne dair bir ipucu verebilecek tek gösterge, rallinin azaldığını gösteren azalan hacim profili. Göstergeye göre, varlığa yeni fon akışı olmazsa önümüzdeki günlerde veya haftalarda bir tersine dönüş görebiliriz.

Göreceli Güç Endeksi gibi diğer trend göstergeleri, DOGE’nin kısa vadeli bir yükseliş trendine girdiğini gösteriyor. Ayrıca yükseliş yolunda henüz herhangi bir satış baskısı ile karşılaşmadığını görmek olumlu. Gün içi grafik zaman diliminde, meme coin grafikteki her direnci kırdı. Şimdi Mayıs ayında bir kez dokunulan 50 günlük EMA direnciyle karşı karşıya.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin