bytecoin (BCN)
Bytecoin uzun zamandır beklenen hardforkunu gerçekleştirdi

Günün Altcoini: Bytecoin (BCN) toparlanmada liderlik yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasaları ayın en düşük seviyelerine ulaştıktan sonra dün itibarıyla bir toparlanma bekleniyordu. Ve beklenen toparlanma Asya işlem saatleri ile birlikte kendini göstererek yüklü satın alımlar gözüktü. Ve bugün hemen hemen tüm kripto paralar geri sıçradı. Ancak genel algı hala düşüş yönünde. Bitcoin ana desteğine tutunarak 7.000 doların altına düşmedi. Yazımız yayına hazırlanırken ise şu anda son 24 saatte yüzde 4 artışla 7.500 doların üzerinde bulunuyor. Ethereum, ağır kayıplar yaşadıktan sonra, yaklaşık yüzde 7 oranında artarak 570 dolara kadar yükseldi ve altcoinlerin hepsi artıda gözüküyor. 30 Mayıs itibarıyla en iyi 25 kripto paradan birkaçının çift haneli kazançlar elde ettiğini görüyoruz. Ancak Bytecoin (BCN) yine hepsinden çok kazandırıyor.

Coinmarketcap verilerine göre yüzde 30’a varan oranlarda bir yükseliş gösteren BCN, 0,0066 dolardan el değiştiriyor. Dün öğle vakitleri ise 0,0051 dolardan işlem görüyordu. Tüm altcoinlerin değer kaybettiği son yedi günde ise Bytecoin de geçen Çarşamba’dan beri yüzde 14 düşüş kaybetti. Bu Ayın başında manşetlerde kendine oldukça fazla yer bulan Bytecoin, 8 Mayıs tarihinde Binance’de listelendikten sonra “pump and dump”a maruz kalmıştı. Ve fiyatı kendi rekorunu kırarak 0,018’e ulaşmıştı. Dün ise Bitcoin karşısında yüzde 21’lik artış gösteren coin, fiyatını 72 sats’dan 90 satoshiye çıkardı. Hafta boyunca BTC karşısında yüzde 9 değer kaybeden BCN, geçen hafta bu zamanlar yaklaşık 98 satoshiden el değiştiriyordu.

Bytecoin (BCN)

Görünen o ki Cardano ve Stellar’ın da oldukça güçlü bir şekilde toparlanması nedeniyle traderlar düşük fiyatlı coinlere yükleniyor. Özel bir duyuru olmaksızın, sadece Bytecoin takımı kripto traderlarına fiyat düşükken BCN satın almalarını teşvik etmişti:

Bytecoin (BCN) twit

Son 24 saatte Bytecoin hacminde 15 milyon dolardan 54 milyon dolara sıçrama görüldü. Bu hareket top 25’e yeni giren coinin iyileşmesini hızlandırdı.

Bytecoin (BCN) ağırlıklı olarak Binance kripto borsasında işlem görüyor

Şu anda Binance, BCN ticaretinin yaklaşık yüzde 80’ine aracılık ederek en büyük paylaşımda bulunan kripto borsası. Binance’ı ise HitBTC takip ediyor. 1,2 milyar dolar piyasa değeri ile piyasaya sürülen Bytecoin (BCN) şu an en iyi 20 coin arasında bulunuyor. Neredeyse 184 miyar tokenin tamamı dolaşımda ve büyük hacim artışları fiyatını 100 sats seviyesinin üzerine yükseltebilme potansiyeline sahip.

Dün kripto piyasası sermayesin ayın en düşük seviyesi olan 303 milyar doları gördü. Bir iyileşme beklentisi içinde olan piyasa oyuncuları, momentumun yukarı doğru yükselmesini takip etmektedir. Piyasa genel görünümüne baktığımızda ise son 24 saat içinde yüzde 8,5’lik bir geri kazanım ile sermaye şu an 330 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. Tüm altcoinler ise Asya işlem saatinden beri bir toparlanma içinde. Şimdiden Bytecoin (BCN) haricinde çift haneli kazançlar elde eden coinler arasında Ripple, Bitcoin Cash, Cardano, Stellar Lumens, Iota, VeChain, OmiseGO, Icon, Zcash ve Zilliqa da bulunuyor.

newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin