Güncel Dogecoin fiyat analizi

Dogecoin fiyat analizi: DOGE 0.16 dolarda dibe vurdu, yükselmeye hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyat analizi, dün 0,16 doların üzerinde aşağı yönlü reddedildikten sonra başka bir yükselişin devam etmesini beklediğimizden bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, DOGE/USD’nin tekrar yukarı yönü test etmeye hazır olduğunu varsayıyoruz.

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde yükseliş momentumu dönüşü gördü. Pazar lideri Bitcoin yüzde 0,5, Ethereum ise yüzde 4 arttı. Bu arada, Dogecoin (DOGE), yüzde 10’un üzerinde bir kazançla en iyi performans gösterenler arasında yer alıyor.

DOGE/USD 0.1623 – 0.1749 dolar aralığında işlem görüyor ve bu da piyasada önemli bir oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 16,55 artarak tekrar 1 milyarı aştı. Bu arada, toplam piyasa değeri 23.1 milyar dolar civarında işlem görüyor ve madeni para genel olarak 12. sırada yer alıyor.

DOGE, 0.18 dolar direncini kırabilir

Dogecoin fiyat analizinde 4 saatlik grafiğe bakarsak, DOGE fiyatının bu sabah yavaş yavaş ivme kazandığını görebiliriz ve DOGE fiyatı, muhtemelen bir sonraki 0.18 dolar direncini aşacak.

Dogecoin Price Analysis: DOGE bottoms out above $0.16, ready to move higher?
DOGE/USD 4 saatlik grafik

Dogecoin fiyat hareketi, 13 Aralık’ta 0.15 doların üzerine daha düşük bir dip ayarladıktan sonra bu hafta güçlü bir artış gördü. Bir gün sonra, DOGE/USD kısa bir süreliğine 0.22 dolar seviyesini test etti ve bunun ardından güçlü bir geri çekilme görüldü.

0.18 dolar işareti başlangıçta daha fazla olumsuzluğu engelledi. Ancak, 15 Aralık’ta daha da düşük seviyelere ulaşıldı. 15 Aralık’taki düşük seviyeler dün DOGE fiyatı, 0,15 seviyesine hızlı bir artış görene kadar devam etti.

Daha fazla olumsuzluk reddedildiğinden ve Dogecoin fiyatı tekrar yükselmeye başladığından, sonunda ayarlanmış yeni bir yüksek seviye görebiliriz. Bu nedenle, DOGE/USD önümüzdeki 24 saat içinde güçlü bir yükseliş görebilir.

Dogecoin fiyat analizi: Sonuç

Dogecoin fiyat analizi, dün 0.16 doların altındaki seviyeler reddedildiği için bugün yükseliş gösteriyor. O zamandan beri, DOGE/USD yavaş yavaş yukarı ivme kazandı ve bugün ilerleyen saatlerde muhtemelen 0.18 dolar direncinin üzerine çıkacak.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin