dogecoin fiyat analizi: Doge düşecek mi?

Dogecoin fiyat analizi: Dogecoin 0,18 dolara geriledi, düşüş sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyat analizi, dünden bu yana 0.18 dolar civarında konsolidasyondan sonraki 24 saat içinde daha fazla aşağı yönlü fiyat hareketinin gelmesini beklediğimizden bugün düşüş gösteriyor. Muhtemelen DOGE/USD henüz yeterince geri çekilmedi ve önümüzdeki günlerde daha fazla düşüşü test edecek.

DOGE/USD 0.1713 – 0.1857 dolar aralığında işlem gördü ve son 24 saat içinde önemli bir oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi ise yüzde 48,7 azalarak 1,87 milyar oldu. Bu arada, toplam piyasa değeri 23.93 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para genel olarak 12. sırada yer alıyor.

DOGE daha fazla düşecek mi?

4 saatlik grafikte, ayılar bir sonraki düşüşe hazırlanırken Dogecoin fiyatının bugün 0.18 dolar civarında konsolide olduğunu görebiliriz.

Dogecoin Price Analysis: DOGE retraces to $0.17, bottom not yet found?
Dogecoin fiyatı 4 saatlik grafik

Dogecoin fiyat analizi, Aralık ayının en büyük düşüşünden bu yana yatay hareket gördü. 0.18 dolardaki direnç, 13 Aralık’ta biraz daha düşük bir yerel en düşük seviye olan 0.15 doların üzerine ulaşana kadar birkaç kez test edildi.

Ardından Salı günü Tesla CEO’su Elon Musk’ın bazı Tesla ürünlerinde Dogecoin ile ödemeleri kabul edeceğeni açıklamasıyla DOGE fiyatında büyük bir artış yaşandı. DOGE 0.22 doları kısa bir süre test etti. Bununla birlikte, ayılar oradan kontrolü hızla devraldı ve dün 0.17 dolara geri çekilmeye yol açtı.

O zamandan beri, Dogecoin fiyat hareketinin önceki 0,18 dolar direnç civarında dar bir aralıkta konsolide edildiğini gördük. Boğaların piyasayı daha yükseğe taşıyacak gücü olmadığı için, Dogecoin fiyatında muhtemelen daha fazla olumsuzluk yaşanacak.

Dogecoin fiyat analizi: Ne bekleniyor?

Piyasa bugün başarısız bir şekilde yükselmeye çalıştığı ve 0.18 dolar civarında konsolide olduğu için Dogecoin fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. Bu nedenle, DOGE/USD’nin önümüzdeki 24 saat içinde başka bir düşüşe hazırlandığını varsayıyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin