Chainlink, son iki ay içinde yüzde 66 büyüme gösterdi
Chainlink, son iki ay içinde yüzde 66 büyüme gösterdi

Grayscale rezervlerine 115.570 LINK eklerken, Chainlink 30 dolara ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink fiyatı Perşembe günü daha yüksek kurumsal benimseme ihtimaline bağlı olarak %5 kadar arttı.

LINK / USD kuru, Londra seansının başlarında düzeltme yapmadan önce önceki haftanın en yüksek seviyesi olan 30 $’a ulaştı. Yükseliş trendi, büyük ölçüde, altcoin piyasasındaki daha geniş bir yükseliş trendinin bir parçası olarak geldi. Bu arada LINK, New York merkezli Grayscale Investments’in bir gecelik satın alma çılgınlığından ek bir artış elde etti.

Grayscale’in hamlesi

ByBt.com tarafından getirilen veriler, kripto yatırım firmasının 17 Mart’tan 1 Nisan’a kadar Grayscale Chainlink Trust için 115.570 LINK token satın aldığını gösteriyor. Bu, Chainlink piyasasında bir fiyat pumpına denk gelen Perşembe günü 65.570 LINK satın alımını içeriyor.

Grayscale LINK holdings shoot up dramatically overnight. Source: ByBt.com

FXStreet.com’da Akash Girimath tarafından paylaşılan bir analiz, Chainlink’in aşırı yükselişte olduğunu gösteriyor. Analist, LINK / USD’nin simetrik bir üçgen yapısı içinde işlem gördüğünü ve bu durumun, formasyonun üst trend çizgisi direncinin üzerine çıkması durumunda paritenin yüzde 37’lik bir yükseliş hareketi kaydetme olasılığını artırdığını belirtti.

Chainlink symmetrical triangle outlook, as presented by Akash Girimath. Source: LINKUSDT on TradingView.com

Bir kripto para birimi duyarlılık izleme hizmeti olan Santiment tarafından getirilen blockchain verileri de yükseliş eğilimini gösteriyor. Platform, 100 ila 100.000 LINK token arasında herhangi bir yerde saklanan zengin Chainlink cüzdanlarının sayısının Mart ayı boyunca arttığını ve daha yüksek bir satın alma hissine işaret ettiğini kaydetti.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin