featured

Yatırım yapmadan önce gözden kaçırılmaması gereken 3 altcoin nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında pek çok yeni altcoin var. Bunlardan bazıları ise gerçekten göz atmaya değer. Bu token’ların çoğu, geliştiricilerinin piyasadaki eğilimleri incelemesinden sonra oluşturulur. Bu da, ne bekleneceği ve yeni yenilikçi teknoloji hakkında daha fazla bilgi ile bu altcoin’lerin kripto dünyasını yönetmeye ve yatırımcılara çok para getirmeye kararlı olduğu anlamına gelir.

Bugün piyasada yatırım için ideal denebilecek bazı yeni altcoin’lere bir göz atalım.

Logarithmic Finance (LOG)

%47’nin üzerinde bir yükseliş sağlayan Logarithmic Finance (LOG), dünyanın dört bir yanındaki yatırımcılara şüphesiz kendini duyurdu. Logarithmic Finance (LOG), yatırımcılar ve yenilikçiler arasındaki uçurumu kapatmaya çalışmak gibi güzel bir amaç ile bir katman-3 anahtar protokolü olarak çalışır. Kripto para dünyasında devrim yaratma tutkusuyla geliştiriciler, yenilikçilerin kripto para birimine sınırsız erişime sahip olmasını istiyor.

LOG token’ının teknik incelemesine bakıldığında, pek çok benzersiz özellik keşfedilebilir. Buna iyi bir örnek, kullanıcılarının seçtikleri NFT’ler için herhangi bir blockchain ağında token’larını değiştirmesine izin vermesidir. Bu elbette, sanatçıların ve yaratıcıların harika bir muamele içinde olduğu anlamına gelir. LOG ayrıca, kullanıcılarının herhangi bir blockchain ağı üzerinden ağır güvenlik garantisi ile geçiş yapmasına izin verecek bir tür çok zincirli sistem olacağını söylüyor.

Görüldüğü üzere LOG kullanıcıları zaten, Ethereum (ETH) arasında her türlü fonu toplayabilir. Geliştiricileri Binance Smart Chain (BNB), Solana (SOL) ve Polygon (MATIC) dahil olmak üzere birçok blockchain ağını birbirine bağlayan bir ekosistem oluşturmaya çalışıyor.

Ön satış aşamasında olması, yatırımcıların giriş yapması için mükemmel bir zaman olduğu anlamına geliyor.

ApeCoin (APE)

ApeCoin (APE), piyasaya sürülmesinden bu yana grafiğinde zirveye çıkmayı alışkanlık haline getirdi.

Başlangıçta bir meme coin olarak tanımlanan ApeCoin (APE), sabit 1 milyar token arzıyla kendisine bir isim yaptı. Şimdi, fiyattaki bazı dalgalanmalara rağmen uzmanlara güvenilirliğini kanıtlamış bir altcoin olarak görülüyor.

APE altcoin

ApeCoin, çok sayıda kripto yatırımcısını harekete geçirdi.  Alım satımının ilk 2 gününde görüldüğü gibi, o zamanlar dalgalı kabul edilen bir piyasada 1 milyar doları aştı. Bazıları, Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonuyla olan ortaklığın, başarısında önemli bir faktör olduğuna inanıyor.

Teknik incelemeleri, yatırımcıları ve yenilikçileri daha güvenli bir metaverse’e yönlendirmeyi amaçlayan merkezi olmayan bir protokol katmanı olarak geldiklerini söylüyor. ApeCoin (APE), Binance ve Coinbase dahil olmak üzere birçok üst düzey kripto para borsasında listelenmiştir.

Polkadot (DOT)

Polkadot (DOT), piyasada benzersiz bir etki yarattı. Altcoin, kullanıcılarına yalnızca token’ları değil, herhangi bir varlık biçimini de gönderme olanağı tanır. Bu, blockchain’lerin birbirleriyle kolaylıkla etkileşime girmesine izin verdiği anlamına gelir. Gördüğünüz gibi, LOG da tam olarak bunu başarmayı hedefliyor: Çok zincirli bir blockchain olmak.

Şu anda piyasa değeri sıralamasında 12. sırada yer alan Polkadot (DOT), özellikle Rusya ve Ukrayna arasında neler olup bittiği göz önüne alındığında iyi gidiyor. Savaş birçok kripto para birimini olumsuz yönde etkiledi. Bu da göz önünce bulundurulduğunda ve Polkadot’un şu anki duruşu, yatırım için iyi bir altcoin tercihi olduğunu kanıtlıyor.

Cryptodaily


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin