featured

Teknik göstergeler boğaların lehine: Bu 3 altcoin, Haziran ayında büyük bir yükseliş potansiyeline sahip

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası son zamanlarda, çoğunlukla makroekonomik olayların etkisi altında satın alma baskısında ani bir artışa tanık oldu. Bu toparlanmanın ortasında birkaç altcoin, kaybedilen zemini geri kazanmak için toparlanma yoluna giriyor. Bu nedenle bugün, Haziran ayında beklenen toparlanma rallisinin ortasında büyük bir yükseliş yaşayabilecek 3 altcoin’i analiz edeceğiz.

Solana (SOL)

Son beş haftalık düzeltme aşamasında, SOL fiyatı grafiğindeki kama formasyonunun yakınsayan iki trend çizgisi arasında rezonansa girdi. Kademeli olarak birbirine yaklaşan trend çizgileri, satıcıların ivme kaybettiğini ve sonunda alıcıların trend çizgisi kontrolünü yeniden ele geçirdiğini yansıtıyor.

altcoin SOL grafik

Böylece 27 Mayıs’ta SOL fiyatı, modelin direnç çizgisinden büyük gerçekleşti ve fiyatta olumlu bir değişime işaret etti. SOL, son 24 saat içinde %1,39 oranında bir değer kaybı yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 20,5 dolar civarında işlem görüyor.

Gözde altcoin’in fiyatı, kırılan direnç noktasının üzerinde kalmayı başarırsa, alıcılar fiyatı kısa sürede sırasıyla 24 dolar veya 26 dolar seviyelerine çıkarabilir. Bu da %27 oranında bir artış kaydetmesi anlamına gelmektedir.

Chainlink (LINK)

Kripto para piyasasındaki son dalgalanmanın ortasında, LINK fiyatı yatay hareket etti ve 6,2 dolar civarında destek buldu. Bu destek noktasının korunması sayesine LINK günlük grafiğinde bir çift dip formasyonu oluşturdu.

Chainlink

Bu model, yükseliş ivmesi gücünü biriktirir ve genellikle direnç noktasının kırılması ile sonuçlanır. LINK, bu yazının yazıldığı sırada 5,59 dolar civarında işlem görüyor. Ancak eğer bahsedilen yükseliş gerçekleşirse fiyat 6,68 dolarda bulunan direnç noktasına ulaşacaktır.

Alıcılar bu direnci başarılı bir şekilde desteğe dönüştürebilirse, gözde altcoin’in fiyatı %10 daha  yükselerek 7,47 dolara dokunabilir. Bu noktadan sonra ise sırasıyla fiyat hedefleri 8,5 dolar ve 9,5 dolar seviyelerinde olacaktır.

Cosmos (ATOM)

ATOM fiyatı, günlük grafikte azalan bir üçgen modeli oluşturdu. Teorik olarak, bu model bir düşüş trendinin devam modeli olsa da, altcoin’in son fiyat momentumunu yansıtan RSI göstergesi yükseliyor.

Bu yükseliş sapması, altta yatan yükseliş momentumunun arttığını gösteriyor. Bu nedenle ATOM fiyatı büyük olasılıkla direnç noktasını kıracaktır. Günlük mum, direnç noktasının üzerinde kapanırsa fiyat %43 oranında bir yükseliş kaydedebilir. Bu da 15,4 dolar seviyesine yükselmesi anlamına gelmektedir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin