Gözde altcoin'in güncellemesi bir kez daha ertelenedi! Fiyat nasıl tepki verecek?
Gözde altcoin'in güncellemesi bir kez daha ertelenedi! Fiyat nasıl tepki verecek?

Gözde altcoin’in güncellemesi bir kez daha ertelenedi! Fiyat nasıl tepki verecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun merakla beklenen Vasil Hard Fork güncellemesi, daha fazla test yapılması ve sorunsuz bir lansman sağlanması nedeniyle tekrardan ertelendi. Vasil Hard Fork’un Temmuz ayı sonuna kadar sunulması planlanıyordu, ancak Cuma günü IOHK teknoloji yöneticisi Kevin Hammond, birkaç hafta daha gecikme olabileceğini açıkladı.

Ayı piyasasına ve Fed’in faiz artırımını çevreleyen FUD’ye rağmen, balinaların ve Vasil Hard Fork’taki yatırımcıların artan ilgisi nedeniyle altcoin güç gösterdi. Ancak Vasil güncellemesi ertelenmeye devam ederken bu ralli devam edecek mi?

Cardano’nun Vasil Hard Fork güncellemesi ertelendi

Vasil Hard Fork, Cardano blockchain’in ölçeklenebilirliğini ve performansını büyük ölçüde artırmayı hedefliyor. Haziran ayında, IOHK önemli bir hata olmadığını doğruladı, ancak 7 hata kaldı. Ayrıca, her şeyin beklendiği gibi çalıştığından emin olmak için bazı test aşamaları bulunuyor.

Şimdi, IOG’nin başkan yardımcısı Tim Harrison ve Cardano 360’taki teknoloji yöneticisi Kevin Hammond, daha fazla test, erişim sorunları ve küçük hazırlıklar nedeniyle Vasil Hard Fork’un erteleneceğini açıkladı.

“Açıkçası bulunduğumuz yerden, gerçek Vasil Hard Fork’a gitmemize birkaç hafta daha var. Bu inanılmaz derecede önemli. Cardano blok zincirinin hem kendileri hem de son kullanıcıları için sorunsuz bir süreç olduğundan emin olmak için tüm kullanıcıların Hard Fork boyunca ilerlemeye hazır olması gerekiyor.”

Tim Harrison, yeniden gerçekleşen ertelemenin hisse havuzu operatörlerinin (SPO’lar), borsaların, geliştiricilerin ve kullanıcıların Vasil Hard Fork’un piyasaya sürülmesi için hazır olmasını sağlayacağını iddia ediyor.

Bu arada veriler, Cardano‘nun sosyal medya etkinliğindeki, özellikle tweet hacimlerindeki düşüş nedeniyle Cardano (ADA) işlem hacimlerinin düştüğünü gösterdi. Kullanıcılar, Vasil Hard Fork’u hakkında IOHK veya Cardano’dan yeni bir bilgi almadıklarına inanıyorlar.

Bununla birlikte, Cardano ağı, geliştirilmekte olan 1000’den fazla projeyle daha güçlü geliştirici etkinliği kaydediyor. ADA fiyatı, güçlü destek olarak 0,43 dolar ile son 2 ayda 0,50 dolar seviyesinin yakınında güçlü bir şekilde işlem görmeye devam etti.

Lux algoritması, MACD ve RSI dahil olmak üzere teknik göstergeler Cardano (ADA) fiyatı için yükseliş gösteriyor. Cardano, fiyatta büyük bir artış görebilir. Yazım sırasında altcoin, son 24 saatte %5’in üzerinde bir artışla 0,53 dolardan işlem görüyor.

Kripto Uzmanları, ADA için %100’e varan ralli öngörüyor!

Kripto uzmanı Michaël van de Poppe, “altcoin’ler başka bir %100-200 koşusuna hazır” dedi. Cardano’nun yakında Vasil Hard Fork ile birlikte 1 doların üzerine çıkacağına inanıyor. Son güncellemelere bakıldığında, fiyat çoğunlukla Hard Fork’tan hemen sonra yükseldi.

Başka bir yatırımcı Rudo Viljoen, “ADA uzun vadeli bir satın alma fırsatı için sinyal veriyor” diyerek Cardano’ya desteğini dile getirdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin