featured

Gözde altcoin’in ayıları güç kazanırken boğalar kontörlü kaybetti! Şimdi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan DOT, boğaların teknik göstergelerdeki kontrolünü kaybetmesi sebebiyle yatay hareket ediyor. ABD Fed kararının önümüzdeki hafta açıklanmasıyla birlikte 6,85 dolar seviyesine bir düşüş gerçekleşebilir.

DOT fiyatı, 8 doların üzerine çıkarak kısa bir süreliğine yatırımcılarının yüzünü güldürdü. Buradaki en büyük sorun, 55 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) idi.

RSI, düşüşe işaret ediyor

Gözde altcoin’in fiyatı, aylık pivot ve 55 günlük SMA seviyelerinin üzerinde kırılma ve kapanma gerçekleştirme görevinde üst üste beşinci kez başarısız oldu. Bu engel, boğaların fiyat hareketini 9 dolara kadar yükseltmeyi düşünmeye başlamadan önce kırılması ve ardından yeniden test etmesi için çok önemlidir. FED’in önümüzdeki hafta ECB’yi geride bırakarak 75 baz puanlık bir zam daha hazırlaması nedeniyle fırsat penceresi oldukça hızlı bir şekilde kapanacak gibi görünüyor.

DOT fiyatı gün içinde 55 günlük SMA seviyesinin üzerinde yükselmeye devam edebilir. Ancak şu ana kadar bu seviyenin üzerinde bir günlük kapanış veya seviyenin üzerinde bir açılış yapamadı.

altcoin DOT grafik

Altcoin’in ayıları ivme kazanırken boğalar tükeniyor. Bu da bir sonraki geri çekilmeden önce bir dağıtım aşamasına dönüşebilir. Yeni açıklanan TÜFE değerlerinin ardından hızla 6,85 dolara doğru bir düşüş tetiklenecektir.

Yukarıda bahsedildiği gibi, 55 günlük SMA seviyesinin üzerinde bir günlük kapanış gerçekleşmesi durumunda yükseliş hareketi hız kazanabilir. Rallinin başlaması ile birlikte fiyat hızla 9 dolara yükselebilir.

FxStreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin