featured

Gözde altcoin’in ayıları geri döndü! Ralli sona ererken bir düzeltme gelebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ALGO, 0,26 dolarda bulunan direnç noktasından çıkamadı. Şimdi fiyat, kısa vadeli bir geri çekilmeye başlayabilir.

ALGO fiyatı, Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,99 dolara ulaşmasının ardından düşüşe geçmişti. Bu olumsuz hareket sonucunda altcoin, Aralık 2022’de 0,16 dolara kadar geriledi. Bu, tüm zamanların en yüksek seviyesinden bakıldığında bu %94,68 oranında bir düşüş gerçekleştiği anlamına gelir. Yani, Mart 2020’de boğa koşusu başladığından beri yürürlükte olan 0,18 dolarlık yatay destek noktası da kırılmış oldu.

Bununla birlikte, 0,18 dolar seviyesinin geri kazanılmasının ardından destek olarak doğrulanması bekleniyor.

Şu anda, ALGO fiyatı 0,25 dolarlık direnç alanından çıkmaya çalışıyor. Bunu yapabilirse bir sonraki direnç olan 0,43 dolara doğru yukarı yönlü bir hareket başlatılabilir.

Haftalık RSI, yükseliş sapması oluşturduktan sonra yükselişe işaret ediyor. Sonuç olarak, altcoin fiyatının yükselişe devam edebilme olasılığı da var.

altcoin ALGO grafik

Kısa vadeli fiyat tahmini: Ralli öncesi düzeltme

Günlük zaman grafiğindeki teknik analiz, altcoin fiyatının bir düşüş yaşayabileceğine işaret ediyor Yani, yukarı yönlü hareket devam etmeden önce bir düzeltme gerçekleşebilir.

Bunun iki nedeni var: Birincisi, ALGO fiyatının 0,26 dolarda bulunan direnç noktası tarafından reddedilmesi. İkincisi ise günlük RSI değerinin düşüş eğilimi yaratması.

Sonuç olarak, kısa vadeli bir düşüş bekleniyor. Böyle bir durumda, en yakın destek, 0,5 Fib geri çekilme destek seviyesi ve yatay bir destek alanı tarafından oluşturulan 0,21 dolarda olacaktır.

Öte yandan, 0,26 doların üzerinde bir günlük kapanış gerçekleşmesi durumunda düşüş tezi geçersiz kılınacaktır. Bu durumda, altcoin’in fiyatı 0,32 dolara doğru hareket edecektir.

ALGO fiyat analizinde sonuç olarak, yukarı yönlü harekete devam edilmeden önce küçük bir düzeltme gerçekleşebileceği söylenebilir. Altcoin, yeni bir ralli başlatmadan önce 0,21 dolar seviyesine düşebilir. Ancak 0,26 doların üzerinde bir günlük kapanış yapılması durumunda düşüş tezi geçersiz kılınacak ve 0,32 dolara doğru olan hareket edecektir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin