featured

Gözde altcoin destekten sıçrayabilir! Yüzde 33’lük geri dönüş çok yakın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırımcıların gözdesi olan altcoin ATOM fiyatı, çok önemli bir destek noktasının yakınında geziniyor. Altcoin’in yaklaşık %33 oranında bir artışla geri dönüş yapması bekleniyor. Yatırımcılar, fiyattaki uzun süreli düşüşün ardından ATOM fiyatında bir rahatlama rallisi arıyorlar.

ATOM altcoin

ATOM, 20 dolar civarında mücadele etmesine rağmen yeşil ticaret yapmayı başarıyor. Teknik açıdan, günlük grafikte dip modelin oluşumu olarak 28 dolara doğru bir sıçrama yaşanması ihtimaller arasında. Bununla birlikte, 20 doların altında bir günlük kapanış yükseliş tezini geçersiz kılıp, daha düşük seviyelerin yolunu açacaktır.

ATOM yükseliş için bir işaret arıyor

ATOM fiyatı, aralık ayı ortasında dokunulan 20,21 dolarlık dip seviyelerinden %125 oranında bir artış yaşayarak 44,80 dolardaki en yüksek seviyelerine ulaştı. Bununla birlikte bu durum, daha önce 20 dolar civarında ziyaret edilen en düşük seviyeleri tekrar ziyaret etmek için doğrudan bir geri çekilmeyle sonuçlanan bir “Üçlü Tepe” oluşumudur. Düşüş sürecinde bir aydan daha da kısa bir süre içinde toplamda %56 oranında değer kaybı kaydedildi.

Şu anda, altcoin fiyatı bir kez daha 20 dolar civarındaki güvenilir destek noktasının yakınında geziniyor. Buna ek olarak, günlük grafikte bir sonraki yeşil mum çubuğunun 22 doların üzerinde olması koşuluyla ‘ters çevrilmiş çekiç’ şeklinde bir yükseliş formasyonu bekleniliyor.

Eğer bu ihtimal gerçek olursa yatırımcılar, 24 dolar yakınındaki yatay direnç noktası ile karşılaşacaklar. Ayrıca, 28 dolar seviyesine doğru bir geri sıçrama göz ardı edilemez. Fiyatta toplam %33’lük bir artış, yatırımcıların mevcut seviyelerden beklediği şey.

Aksine, seansın en düşük seviyesinin altına bir düşüş, boğaların herhangi bir kazanç umudunu yok edecektir. Aşağı yönlü bir hedef, eylül ayı başlarında 17 dolar civarında görülen en düşük seviyelerin yakınında bulunabilir.

Bu yazının yazıldığı sırada ATOM, gün içinde %3,20 oranında bir artışla 20,95 dolar seviyesinde bulunuyor.

Altcoin için teknik göstergeler:

RSI: Göreceli güç endeksi aşırı satım bölgesinde kalıyor ve fiyatta bir geri dönüş olduğunu gösteriyor.

MACD: Bir diğer teknik gösterge olan MACD nötr bir sapma ile orta çizginin altında geziniyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin