featured

Bu altcoin, yeni bir ralliye başlamadan önce dipten satın alım fırsatı yaratıyor olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında son zamanlarda yatırımcılar için oldukça zorlu günler yaşanıyor. Adından son zamanlarda sıkça söz ettiren altcoin’lerden Seesaw Protocol fiyatının %8000 arttığı son derece başarılı bir ön satışın ardından nihayet piyasa sürüldü. Başlangıçta sadece 0,005 dolar olan SSW, ön satış sürecindeki ilgi ile birkaç hafta içinde 0,40 dolara kadar yükselerek sahiplerini mutlu etti.

Ön satış sürecinde fiyatının hızla yükselmesinin ardından SSW, yeni gelişmelere hazıtlanıyor. SSW, kullanıcılarına istedikleri blockchain ağını kullanma özgürlüğünü vermek için BNB, MATIC ve ETH gibi diğer blockchain’leri kendi ağına bağlamayı amaçlıyor.

Lansmanında, Seesaw Protocol (SSW) yalnızca 24 saat içinde %100 oranında bir patlama yaptı. Böylece satışa çıkmadan önce yatırımcılarının gelirlerini önemli oranda artırdı. Bununla birlikte, CoinMarketCap verilerine göre altcoin, Pazar günü %97 oranında keskin bir şekilde düşüş yaşadı. Yine de altcoin, son 24 saatte yaklaşık %40 oranında artarak şimdiden bir geri dönüş yapıyor gibi görünüyor.

Bu düşüş bazı yatırımcılarını endişelendirse de, SSW yeni bir ralliye başlamadan önce iyi bir satın alım fırsatı sunuyor olabilir mi?

Bu altcoin’in bir ralliye yaklaşıp yaklaşmayacağını belirlemek için Shiba Inu (SHIB) ve Solana (SOL) gibi token’ların geçmiş performanslarını inceleyerek bir yorum yapılabilir.

Shiba Inu (SHIB)

Kripto piyasası, öngörülemeyen volatilitesi ile ünlüdür. Ancak analistler bir kripto para biriminin performansını tahmin edebilmek için geçmişteki hareketlerini takip ediyorlar.

Kripto para piyasasındaki köpek temalı meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB) fiyatı 2 haftalık bir dönemde neredeyse %5’lik bir düşüşün ardından geçen ay geri döndü. Shiba Inu (SHIB) yatırımcıları fiyat artışının iki ana nedeni olduğuna inanıyor. Bunun ana nedeni, yakın zamanda 2,41 milyon adet SHIB token’ının yakılması ve aktif olmayan cüzdanlara gönderilmesidir.

Aktif olmayan cüzdanlara gönderilen Shiba Inu (SHIB) token’ları dolaşımdan kaldırılarak arz sıkıntısına katkıda bulunur. Shiba Inu fiyatlarına olumlu etkisi olan yakım olayları toplum tarafından desteklenmiştir.

Balinaların biriktirmesi, Shiba Inu’nun patlamasının ikinci nedenidir. Ethereum (ETH) ağındaki düşüşler sırasında, büyük cüzdan yatırımcıları sürekli olarak Shiba Inu (SHIB) satın alarak portföylerini çeşitlendirdi.

Bir Ethereum (ETH) balinası tarafından 20,4 milyon dolar değerinde SHIB satın alınması, topluluğun yatırımcıları arasında yükseliş görünümüne yol açtı.

Dogecoin (DOGE) katili olarak adlandırılan Shiba Inu (SHIB), artan kıtlık, artan talep ve gerçek dünyada benimsenmesi nedeniyle geçmişte fiyat artışı yaşamıştı. Bazı analistlere göre Shiba Inu fiyatlarının yakın gelecekte iki katına çıkması bekleniyor.

Analistler 0,0000454 dolar seviyesinde bir yukarı hedef belirlediler. Yeterli ivmenin kazanılması durumunda altcoin fiyatının 0,0000500 dolara ulaşabileceğine inanıyorlar. Analistler, yükseliş tahmininin doğrulanması için 0,0000211 dolarda bulunan destek noktasının yeniden test edilmesini bekliyorlar.

Solana (SOL)

Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi Solana’nın (SOL) fiyatı da son 24 saatte %4,5 düşüş yaşadı.

Solana (SOL), geçtiğimiz günün en kötü performans gösteren token’larından bir tanesi oldu. Ayrıca, son 7 günde de %8 oranında düştü. Son iki gündür kripto para birimi durmadan düşüyor. Görünüşe göre piyasada genel olarak hâkim olan düşüş hissiyatı altcoin’in gücünü zayıflatıyor.  Son boğa koşusu sırasında Solana (SOL)  kazanımlarının çoğunu kaybetmiş görünüyor.

altcoin SOL

Piyasa hissiyatı Solana’nın düşüş yaşamasına neden olsa da, bu konuda rol oynayan bir dizi başka faktör var. Başka bir neden, Bitgert (BRISE) BRC20 blockchain’inin piyasaya sürülmesinin ardından Solana zincirinin yavaş benimsenmesi olabilir. Sonuç olarak, şu anda piyasada SOL altcoin’ine daha az talep var.

Solana (SOL) ekibi, endüstrinin en düşük işlem ücretine sahip olan ve daha hızlı bir zincir olan Bitgert’i (BRISE) yenmek zorunda kalacak. Solana (SOL) ana ağının hızını Bitgert (BRISE) 100k TPS’nin üzerine çıkarmak için çalışması gerekecek.

Sonuç olarak

Sonuç olarak SOL ve SHIB altcoin’lerinin son aktivitelerinden de görebileceğimiz gibi, kriptoların aşırı oynaklığa maruz kalması yaygın bir durumdur. Bu da artışların yanı sıra düşüşlere de neden olur. Ama nihayetinde, bu piyasanın doğal akışıdır.

CyprusMail


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin