featured

Gözde altcoin, yüzde 12’lik bir ralli ile geri dönüşe hazırlanıyor! Giriş için doğru bir zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Solana (SOL), yaklaşık bir aydır yatay bir trendde işlem görüyor. Bunun en büyük sebebi kripto piyasasında alıcılar ve satıcılar arasında net bir baskınlık olmamasıdır. Bununla birlikte, 4 saatlik grafiğe daha yakından bakıldığında grafikte ters bir baş ve omuz modelinin oluştuğu görülüyor. Bu model, trendin tersine çevrilmesi için önemli bir fırsattır. Ayrıca, giriş yapmak isteyen yatırımcılar için de doğru bir zaman olabilir.

Grafikteki mevcut modelden bir kırılma gerçekleşmesi durumunda gözde altcoin’in fiyatı %12 oranında bir yükseliş kaydedebilir. ADX göstergesindeki %20’lik artış, alıcıların sıradaki yükseliş hareketine öncülük etme gücünü yansıtıyor,

Solana için 24 saatlik işlem hacmi, 250,5 milyon dolardır. Bu da %59’luk bir kazanç elde edildiği anlamına gelmektedir.

SOL fiyatı bugün, %4’lük bir sıçrama yaptı. Bu hareketi, grafikteki modelin boyun çizgisi direncinden bir kopuş gerçekleşebileceği anlamına gelmektedir. Çıkış, artan hacimle destekleniyor. Yükselişi takip eden yeşil mumlar, alıcıların kaybettiği zemini geri alma konusundaki inancını yansıtıyor.

SOL, bu yazının yazıldığı sırada 22 dolar civarında işlem görüyor. Ancak yatırımcılar, kritik direncin test edildiği zaman küçük bir geri çekilme bekleyebilir. Potansiyel yeniden test, altcoin’in daha yüksek seviyelerde sürdürülebilirlik gösterebileceğini doğrulayacaktır.

altcoin SOL grafik

Bu yeniden test aynı zamanda potansiyel alıcılar için giriş fırsatı olacaktır. Testin başarılı olması durumunda fiyatın %12 oranında artarak 24 dolara ulaşması bekleniyor.

Öte yandan, günlük mumun direnç noktasının altında kapanması durumunda yükseliş tezi geçersiz olacaktır.

SOL 24 dolara yükselebilecek mi?

Teorik olarak, ters baş ve omuz modeli bir yükseliş habercisidir. Bu nedenle, sürekli satın alma ile SOL fiyatının ilk olarak 23 dolarda bir engel ile karşılaşması bekleniyor. Gözde altcoin, bu direnci kırması durumda 24 dolara yükselecektir.

Teknik göstergelerden DMI, SOL fiyatı için olumlu bir eğilim hissini yansıtıyor. DI+ ve DI-eğimi arasındaki büyük bir fark yükselişi desteklemektedir.

Ayrıca, son ralli ile alıcılar 20,50 ve 100 günlük EMA seviyelerini geri kazandı. Bu da fiyat hareketi için olumlu bir işarettir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin