featured

Büyük ADA işlemlerinde 2 milyar dolarlık artış kaydedildi! Fiyata etkisi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – IntoTheBlock verilerine verilere göre, Cardano blockchain’inin yerel token’ı olan ADA, büyük işlemlerde son 24 saatte yaklaşık 2,5 milyar dolara ulaşan önemli bir artış yaşadı. Bu işlemlerde yer alan toplam ADA sayısı 5,8 milyar artarak toplam 63,57 milyar token’a ulaştı. Büyük işlem sayısı bir önceki güne göre 4,790 artarak 14,780’e yükseldi. Bahsedilen büyük işlemler en az 100,000 dolarlık işlemlerdir.

ADA

Eşzamanlı olarak, büyük Cardano sahipleri arasında 68,73 milyon token’lık önemli bir akış gözlemlendi. Bu, bir önceki güne göre %123,6’lık bir artış gerçekleştiği ve satın alma aktivitesinde büyük bir canlanma olduğu anlamına geliyor.  Bununla birlikte çıkışlarla ilgili veriler, gelen token’ların %90,4’ünün büyük ADA sahiplerinin cüzdanlarındaki taşmadan kaynaklandığını ortaya koyuyor. Bununla birlikte, net akış değeri 6,61 milyon token ile pozitif olmaya devam ediyor.

Artışın sebebi ne?

Büyük yatırımcıların faaliyetlerindeki bu tür artışlar, genellikle piyasanın sakin olduğu dönemlerde ortaya çıkar. Şu anda ADA fiyatı, grafikte de görüldüğü gibi 27 gündür belli bir aralıkta işlem görüyor.

Bu uzun süreli birikim aşaması, karamsar bir hissiyata sebep olabilir. Ancak zincir üstü veriler, belirli bir düzeyde satın alma faaliyeti olduğunu ortaya koyuyor. Bununla birlikte, bunun ADA fiyatını yakın zamanda yükseltip yükseltmeyeceği şimdilik belirsiz.

Yani, büyük Cardano yatırımcıları arasında artan satın alma faaliyeti, olumlu bir havaya işaret etse de, yakın vadede önemli bir fiyat artışını garanti etmiyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin