featured

Gözde altcoin bir destek noktasını daha kaybetti! Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılının son iki ayında, altcoin BNB’nin fiyatı 500 dolarlık desteğin üzerinde kalmaya çalışıyordu. Ancak, 2022’ye girerken kripto para biriminde satıcılar liderliği ele geçirdi. Böylece altcoin’in fiyatı bu önemli destek noktasının altına düşürdü. Kripto para piyasasında yaşanan kan gölü, daha fazla satış baskısını körükledi ve fiyatı 427 dolar seviyesine kadar düşürdü.

Altcoin için önemli teknik noktalar:

BNB Coin satıcıları, günlük zaman çizelgesi grafiğinde 200 EMA seviyesini yuttular. Günlük RSI çizgisi aşırı satım bölgesine kaydı. Binance Coin’deki (BNB) 24 saatlik işlem hacmi 3,41 milyar dolara geriledi. Bu da %16,14 oranında bir zarara işaret etmektedir.

altcoin bnb

Daha önceki grafik analizlerinde BNB 500 dolarlık psikolojik seviyenin üzerinde kalmak için mücadele ediyordu. Ayrıca teknik grafik, günlük zaman diliminde azalan bir üçgen deseni ortaya çıkardı.

5 Ocak tarihinde kripto para piyasasındaki yoğun satış, kritik desteğin aşağı yönlü kırılmasına neden oldu. Kripto para biriminin grafiği, fiyat değerinde %15,5 oranında bir kayba neden olan dört ardışık kırmızı mum gösterdi.

Binance Coin ayıları, altcoin’in fiyatını 200 DMA’nın altına düşürerek düşüş eğilimi gösterdi. Ayrıca, grafik 50 ve 100 DMA’nın yakında düşüş eğilimi yaşayabileceğini ve bu kripto para birimine daha fazla satıcıyı davet edebileceğini gösteriyor.

Günlük Göreceli Güç Endeksi (28) aşırı satım bölgesine ani bir düşüş göstererek kripto piyasasındaki satış baskısını ortaya koyuyor.

BNB fiyatı 450 doların altında iyi bir sürdürülebilirlik gösteriyor

BNB fiyatındaki bu son düşüş, altcoin’i 450 dolarlık önemli bir destek seviyesinin altına geriletti. Kripto para biriminin fiyatı bir günlük yeniden test aşamasından geçti. Grafiğinde %2,7 oranında bir günlük kayba işaret eden yeni bir kırmızı takip mumu yanıp sönüyor.

BNB fiyatı bu seviyenin altında kalırsa, kripto para birimi 400 dolarlık psikolojik seviyesine düşecektir. Süper trend göstergesi, daha düşük zaman dilimi grafiğindeki sabit düşüş trendini vurguluyor.

Geleneksel pivot seviyeleri, bilinen grafik seviyesiyle büyük bir izdiham göstererek sonraki seviyeler için ekstra bir avantaj sağlıyor.

Kripto para birimi için kritik direnç seviyeleri 460 dolar ile 505 dolar iken, kritik destek seviyeleri ise 392 dolar ile 245 dolarda bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin