featured

Bu altcoin önümüzdeki günlerde adından daha çok söz ettirmeye hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında çöküşlerden etkilenen altcoin Klaytn için bugün yapılan fiyat analizi yükseliş gösteriyor. KLAY için mevcut direnç noktası 1,36 dolar seviyesinde iken destek noktası ise 1,29 dolarda bulunuyor.

En son yapılan Klaytn fiyat analizine göre, boğalar fiyat çizelgelerine döndüğünden ve yükseliş momentumu güçlendiğinden fiyatta bir artış gözüküyor. Fiyat grafiğinde yeşil şamdanlar yeniden belirdi. Altcoin fiyatı yaşadığı ani bir yükselişin ardından 1,34 dolar seviyesine ulaşmayı başardı. Düşüş momentumu geçtiğimiz günlerde zirvedeydi. Ancak şimdi boğalar kripto para birimini tehlike bölgesinden çıkarmayı başardı.

KLAY için 1 günlük fiyat grafiği: Yükseliş momentumu, fiyatı 1,33 doların üzerine çıkarıyor

Bir günlük grafik ışında yapılan Klaytn fiyat analizi, fiyat bugün 1,34 dolar seviyesine kadar yükseldiği için yükseliş eğilimi gösteriyor. Yükseliş aktivitesi dünden beri yoğunlaşıyor ve yeni bir yükseliş hareketinin daha yolda olduğu söylenebilir. 5 ve 7 Ocak tarihlerinde fiyat hızlı bir düşüş yaşasa da, son iki gün yatırımcılar için oldukça olumlu geçti. Bir günlük fiyat grafiğindeki hareketli ortalama (MA) değeri de fiyat seviyesinin hemen üzerinde 1,35 dolarda duruyor.

SMA20 eğrisi ise büyük bir yükseliş işareti olan SMA50 eğrisinin üzerinde işlem görüyor. Üst Bollinger bandı altcoin KLAY için direnci temsil eden 1,41 doları gösterirken, alt Bollinger bandı da desteği temsil eden 1,23 doları gösteriyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) göstergesi, 50 endeksinde tarafsız bölgenin merkezindeki RSI puanını gösteriyor. Göstergenin eğrisi; piyasadaki satın alma faaliyetini gösteriyor, yani yukarı doğru.

Klaytn fiyat analizinde en son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

4 saatlik Klaytn fiyat analizi, son birkaç saattir bir yükseliş trendinin gerçekleştiğini doğruluyor. Boğaların düşüş direnciyle karşılaştığı durumlar oldu. Ancak yine de yükseliş eğilimi korundu.

altcoin KLAY

Bununla birlikte, son zamanlarda fiyat 1,33 dolar seviyesine kadar düştüğü için bazı satış baskıları da gözlendi. Genel olarak fiyat, dört saatlik fiyat grafiğinde 1,31 doalra giden hareketli ortalama (MA) değerini de geçmeyi başardı. Bollinger bantları ortalaması ise bu yazının yazıldığı sırada MA değerinin yani 1,31 doların altında.

SMA 20 eğrisi, önceki haftalarda SMA 50 eğrisinin altına düştükten sonra, dört saat önce bir çapraz geçiş gözlemlendi. Yani bir yükseliş göstergesi olarak bir kez daha yüksek hareket ediyor. RSI puanı, yükseliş trendinin bir sonucu olarak 51. endekse ulaştı. Ancak son piyasa baskısı nedeniyle eğri düzleşti.

Altcoin Klaytn fiyat analizinde sonuç olarak

Yükseliş trendi dünden beri güçlü bir şekilde devam ediyor. Hatta bugün bile fiyatta bir artış tespit edildi. Yükseliş momentumu, toparlanma bulduktan sonra fiyatı 1,33 dolar seviyesine çıkarmaya yardımcı oldu. 1,29 dolardaki mevcut destek değişmeden kalırsa, fiyat şu anki 1,33 dolar seviyesinin üzerinde sabit kalabilir.

Altcoin KLAY önümüzdeki saatlerde yükselmeye devam edebilir. Gün kapanışında da 1,34 dolar seviyesinin üzerinde olabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin