featured

Göz atabileceğiniz en iyi akıllı sözleşmeye sahip olan kripto para birimleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para birimlerine yatırım yapmak, yatırımcılara pasif gelir imkanı da sunuyor. Sadece sürekli al/sat yaparak değil, aktif olmayan durumlarda da kazanç sağlayabilmek mümkün. Bu nedenle, stake edilen değere dayalı kripto para birimleri seçilebilir.

2 Şubat Perşembe itibarıyla, Ethereum 29,1 milyar dolarlık piyasa değeriyle stake tarafında önde gelen akıllı sözleşme platformudur. Kripto projeleri arasında ilk sırada yer alırken, Etehereum’u 10,4 milyar dolar ile Cardano ve Binance coin izliyor.

Kripto para birimleri ile stake etmek isterseniz listede birçok seçenek mevcut. Avalanche, piyasa değeri 5,6 milyar dolarla dördüncü sırada yer alıyor. 4,3 milyar dolar değerlemeyle Polygon ve Polkadot  %14,47 ile en yüksek ödül oranını oluşturuyor.

Kripto para birimleri ile stake edin

Yukarıda yer alan kripto para brimilerine ek bazı stake ürünleri de bulunuyor. Stake için 10 kripto para birimi iyi bir alternatif oluşturuyor. Piyasa değerine göre ilk on listede yer alan diğer akıllı sözleşmeleri şu şekilde;

  • Tron
  • NEAR Protocol
  • Algorand
  • Fantom

Hem Cardano hem de Ethereum’un, yüksek sıralamalarına katkıda bulunan kapsamlı ağ geliştirme faaliyetlerinden geçtiğini belirtmekte fayda var. 

Staking özelliği, piyasa değerine göre ikinci sıradaki kriptoya yardımcı olmak için lanse edilen Ethereum ekosistemi için önemli bir kazanç sağlıyor. Ayrıca Cardano’nun ekosistemi geçen yılla beraber iyi bir büyüme kaydetti.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin