featured

Bu teknik gösterge Shiba Inu yatırımcılarının net bir şekilde kâr edebileceğine işaret ediyor! Peki, nasıl?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, yükselişe geçmeye hazırlanıyor.

Haziran 2022’de dibe ulaştığından beri kripto piyasası hâlâ konsolide oluyor. Kripto para birimlerinin çoğu trendlerini tersine çevirmeye ve yükselmeye çalışıyor. Ancak henüz kritik dirençlerini kırmayı başaramadılar.

Shiba Inu’nun düşüş eğilimini tersine çevirmek için hâlâ net bir işarete ihtiyacı var. Ancak yatırımcılar, konsolidasyon aşamalarında önemli kazançlar elde edebilirler. Bunun nedeni, bu fiyat eylemlerinin daha öngörülebilir olma eğiliminde olmasıdır.

Shiba Inu nedir?

Shiba Inu, amblemi Shiba Inu av köpeği olan Ethereum tabanlı bir meme coin’dir. SHIBArmy olarak bilinen bir grup hayranları tarafından “Dogecoin katili” olarak anılır. Genellikle de Dogecoin’in alternatifi olarak kabul edilir.

29 Ekim 2021’de meme coin’in fiyatı 10 kattan fazla artarak şirkete 41 milyar dolarlık piyasa değeri kazandırdı. Shiba Inu, 25 Eylül 2022 itibariyle mevcut 6,2 milyar dolarlık piyasa değeri ile keskin bir düşüş yaşamasına rağmen, tüm meme coin’ler arasında ilk 10’da Dogecoin’in hemen arkasında bulunuyor.

Shiba Inu, Ethereum tabanlı bir ERC-20 token’ı olduğundan, kendi blockchain’i yerine Ethereum blockchain’inde geliştirildi. Kurucu Ryoshi, zaten güvenilir olduğu ve projenin merkezi olmayan yapısını korumasına izin verdiği için Ethereum üzerinde Shiba Inu ekosistemini oluşturmaya karar verdi.

Gözde meme coin yakında yükselecek mi?

Meme coin’in makro grafiğine bakarsak, iki aşama görebiliriz: İlk aşama olarak güçlü bir düşüş trendinde olan SHIB ve ikinci aşama olarak konsolidasyonda olan SHIB. Bu, şu anda fiyatların kararsız olduğu ve iki fiyat alanı arasında yatay hareket ettiği anlamına gelir.

Aşağıdaki grafikte bu iki aşamayı açıkça görebiliriz. Yanların üst ve alt trend çizgileri, 0,000008 dolar ve 0,000018 dolar gibi düşük bir fiyatla sınırlandırılmıştır. Meme coin’in fiyatının daha yüksek trend çizgisine sıçraması bekleniyor. Ancak şimdilik fiyat düşüş gösteriyor.

Shiba Inu grafik

Bu aslında şu anda düşüş eğiliminde olan kripto pazarındaki genel duyarlılıkla doğrulanıyor. Yani şimdilik, SHIB fiyatları aşağı doğru devam etmeli ve yaklaşık 0,000010 dolarlık bir fiyata ulaşmalı.

Hedef nerede?

Artık Shiba Inu’nun konsolidasyon alanı bilindiğine göre, meme coin’in 0,000018 dolarlık fiyatı kırar kırmaz yükselişe geçmesi bekleniyor. Aynı zamanda bu gerçekleştiğinde, o zamana kadar genel kripto piyasasının da yükseliş momentumuna geri dönmesini bekleniyor. Bu, çoğu kripto para biriminin kendi dirençlerini zaten kırdığı anlamına gelir.

Bu durumda meme coin’in ulaşmak istediği hedefler şunlardır:

0,000021 dolar

0,0000025 dolar

0,000030 dolar

SHIB fiyatının bir gecede artmasının muhtemel olmadığını fark edebiliriz. Aslında, SHIB kısa vadede daha düşük trend çizgisine doğru düşmeye devam edebileceğinden, bu hedeflerin en az 2 aya ihtiyacı var. Bu nedenle şu anda yatırım yapmak isteyenler yüksek riskleri göze almalıdır.

CryptoTicker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin