featured

Yeni gelişmeler bu altcoin’e iyi gelecek! Fiyat hâlâ düşükken satın almanın tam zamanı olabilir…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi Cosmos (ATOM), haziran ayından bu yana dip seviyesinden kademeli olarak toparlanıyor. Cosmos ağı, gelişiminde yeni bir aşamaya geçtiğinden, kurtarma hızı sağlıklı bir artış almak üzere olabilir.

ATOM, bu yazının yazıldığı sırada dolaşımda 286 milyonun biraz üzerinde coin’e sahipti. Ancak tarihi zirvesi olan 45 dolar seviyesinin üzerine çıkmayı başaramadı. Buna karşılık, dolaşımdaki arzı ATOM’un aralığında veya daha yüksek olan diğer kriptolardan bazıları daha iyi performans gösterdi. İyi bir örnek, daha yüksek dolaşım arzına sahip olmasına rağmen fiyatı 250 doların üzerine çıkmayı başaran SOL oldu.

Yukarıdaki karşılaştırma, en iyi kripto para birimlerinden biri olmasına rağmen ATOM’un düşük performansının altını çiziyor. Bir kripto para biriminin değerini birden fazla faktör etkiler. Yeni geliştirmeler de bunlardan biridir. Yakın zamanda Cosmos, ağın gelişiminin bir sonraki önemli aşamasına girdiğini ortaya çıkaran yeni bir güncelleme yayınladı.

altcoin ATOM

Güncelleme, Cosmos ağının gelişiminin başlangıç ​​aşamasını henüz tamamladığını doğruladı. Daha da önemlisi, entegrasyon aşaması olarak adlandırılan bir sonraki aşamanın başlangıcını işaret ediyordu. Güncellemeye göre bu, Cosmos’un gerçek dünya ekonomisi üzerinde daha büyük bir etkiye sahip olmasını sağlayacak aşama. Ayrıca, blockchain’in segmentindeki diğer ağlarla daha derin işbirliklerinin önünü açacaktır.

Altcoin’i neler bekliyor?

Entegrasyon aşamasının yeni başladığı göz önüne alındığında, ATOM’un değeri üzerindeki etkisini ölçmek için henüz çok erken. Bir önceki aşama 2016’dan beri sürüyordu. Ancak her şeye rağmen ATOM yine de sağlam bir değer elde etmeyi başardı. Bu yeni aşama, altcoin için daha uzun vadeli değer üretme potansiyeli ile yıllar sürebilir.

Ayrıca Cosmos, kısa vadede sağlıklı geliştirme faaliyetini sürdürmeyi de başardı.

Son yedi gündeki bu gelişme toparlanması, potansiyel olarak yatırımcı duyarlılığını iyileştirebilir. Ancak, ATOM’un haftalık performansına bakıldığında yaklaşık %22 oranında düşüş yaşadığı görülüyor. Dolayısıyla fiyatın aynı dönemde iyi etkilenmediği söylenebilir.

Altcoin, bu yazının yazıldığı sırada yükselen bir aralıkta işlem görüyor. RSI değeri de boğaları destekliyor. Ayrıca altcoin, %50 RSI seviyesinden bir sıçrama gerçekleşmesi durumunda yeni haftaya yükseliş ile başlayabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin