BSC balinaları bu altcoin'e yöneldi! Yükseliş kapıda!
BSC balinaları bu altcoin'e yöneldi! Yükseliş kapıda!

BSC balinaları bu altcoin’e yöneldi! Yükseliş kapıda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano kullanıcısı “Pete”, paylaştığı CoinMarketCap tablosunda, kısa bir süre içinde önemli miktarda Cardano satın alma faaliyetinin gerçekleştiğini belirtti. “Birisi satın alıyor,” dedi, “Sadece bu düzeltmelere dikkat edin.”

https://twitter.com/astroboysoup/status/1556402178461700096

Veri izleyicisi WhaleStats, altcoin için önemli ticaret hacimleri kaydettiği için, ADA sadece 24 saat önce en iyi 4.000 BSC balinası arasında en çok işlem gören 10 varlıktan biriydi.

Büyük satın almaların arkasındaki nedenler hâlâ bilinmiyor. Ancak Cardano kullanıcısı, satın almaların Vasil Hard Fork’tan sonra belki uzun vade düşünülerek veya kısa vadede kâr amaçlı yapıldığını düşünüyor.

Merakla beklenen Vasil Hard Fork, altcoin için bugüne kadarki en önemli güncellemelerden biri olmaya devam ediyor. Bunun nedeni, Vasil’in Cardano ve Plutus akıllı sözleşmelerine önemli iyileştirmeler getirmeyi amaçlamasıdır.

Cardano, akıllı sözleşmelerin yeteneklerini beraberinde getiren Alonzo güncellemesinden önce mevcut tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Sonuç olarak, altcoin fiyatına ilişkin beklentiler, Vasil Hard Fork’un önünde yükselişe işaret ediyor.

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, 5.000 dolarlık ADA yatırımından şikayet eden bir kullanıcıya yanıt verdiğinde, piyasa performansıyla ilgili zamanlamanın özünü vurguladı. “Zamanlama” anlatısı, son zamanlarda tespit edilen muazzam Cardano alım hacimlerinin nedenlerinden biri olabilir.

Cardano topluluğu Mark Cuban’ın iddialarına yanıt verdi

Milyarder Amerikali girişimci Mark Cuban, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Dogecoin’in Cardano’dan daha kullanışlı olduğunu iddia etti. “Hâlâ Dogecoin’in Cardano’dan daha fazla uygulamaya sahip olduğunu düşünüyorum.”

Cardano’nun topluluk odaklı Twitter hesabı ADA Whale, Cardano hakkında gerçekten yanlış bir açıklama olduğuna inanıyor. Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson ise iddialara cevaben “kenara çekil” GIF görüntüsü yayınlayarak açıklamaları görmezden gelmeyi seçti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin