featured

GALA kritik destek noktasında işlem görüyor! Altcoin, bu seviyeden geri dönecek mi?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan GALA, grafiğinde çifti simetrik bir üçgen modeli oluşturmuş durumda. Altcoin, günlük Doji ile yükselen destek trend çizgisini yeniden test ederek yatırımcılar arasında kararsızlık gösteriyor. RSI’nın yükseliş eğilimi göstermesi kripto para biriminin mevcut destek noktasından yükselişe geçebileceği sinyalleri veriyor.

GALA fiyatı, 50 ve 100’lük EMA seviyelerinde bulunan güçlü bir direnç noktasından düşüşte. Altcoin’deki gün içi işlem hacmi, %19,85’lik bir düşüşle 671,4 milyon dolar.

GALA yardım rallisi, 1 Mart tarihinde 0,27 dolarda bulunan direnç noktasından ve 50 günlük EMA’dan geri döndü. Satıcıların bu seviyeyi agresif bir şekilde savunduklarını söylenebilir. Satıcılar, haftalık desteği 0,212 dolardan yeniden test ederek altcoin’i %22 oranında düşürdüler.

GALA grafik

Bununla birlikte, azalan hacim aktivitesi bu destek noktasına yaklaşıldıkça satış baskısında zayıflık olduğunu gösteriyor. Ayrıca, teknik grafik 0,212 dolar ve simetrik üçgen destek trend çizgisinin birleştiğini gösteriyor.

Alıcılar bu destek noktasından toparlanmayı başarırlarsa kripto para biriminin fiyatı %30 oranında değer kazanarak direnç noktasına ulaşabilir. Teknik çizelge, boğa döngüsü sırasında daha yüksek hacim faaliyeti öngörüyor. Tam tersi, ayı döngüsü sırasında da daha düşük. Bu da yatırımcıların GALA’yı satın almakla daha çok ilgilendiklerini gösteriyor.

Boğalar azalan trend çizgisini kırabilir ve bu çizginin üzerinde kalabilirse, 0,36 dolara doğru bir ralli başlayabilir.

GALA için teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi 42 endeksinde işlem görüyor ve bir yükseliş sapmasına işaret ediyor.

Bununla birlikte, 50 ve 100 günlük EMA’nın altında hareket eden GALA fiyatı, satıcıların üstün olduğunu belirtiyor. Ayrıca, bu EMA’lar satış baskısını hızlandırabilecek düşüş eğilimine de yaklaşıyor.

Altcoin için kritik direnç noktaları 0,28 dolar ve 0,36 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,218 dolar ve 0,178 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir