featured

GALA boğaların desteğine ihtiyaç duruyor! Kritik seviye kırılırsa yolu açık!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Gala Games (GALA) fiyatı, bir önceki gün elde ettiği kazanımlarından yararlanamadı. Bunun sonucunda da düşük oranda bir geri çekilme yaşadı. Bununla birlikte, fiyat 20 günlük EMA’nın üzerinde kalmayı başardı. Yatırımcıların 0,40 doların üzerine çıkabilmesi için güçlü bir satın alma hareketine ihtiyacı var.

Bugün yatırımcıların beklentisini karşılayamadı

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olan GALA’nın artış hareketleri 0,40 dolarda bulunan direnç seviyesinin yakınında durdu. Momentum osilatörleri, herhangi bir agresif tepkiye karşı uyarıyor.

GALA grafik

Bu yazının yazıldığı sırada GALA, son 24 saat içinde 1,513,232,528 dolarlık işlem hacmine sahip ve %6’dan fazla düşüşle 0,33 dolardan işlem görüyor.

Gala Games platformunun yerel parası olan GALA token’ı, önceki gün %20 oranından fazla ralli yaparak diğer büyük metaverse jetonlarının yanı sıra Meta hisselerinin kazanımlarını da gölgede bıraktı. Kripto para birimi; Axe Infinity, The Sandbox ve Decentraland dahil olmak üzere diğer seçkin metaverse projelerini geride bırakmayı başardı.

GALA yukarı yönlü katalizörü bekliyor

Günlük grafikte, altcoin fiyatı 26 Kasım tarihinde ulaşılan yapılan 0,84 dolardaki en yüksek seviyelerinden beri %80’den fazla değer kaybetti. Ayrıca, azalan trend çizgisi altcoin boğaları için güçlü bir bariyer görevi görüyor.

Ocak ayında 0,15 dolardaki dip seviyeleri yakınında konsolide olduktan sonra fiyat, 0,39 dolar seviyelerine yükselerek neredeyse %150 oranında değer kazanmıştı.

Satın alma baskısının yeniden canlanması, aşağı yönlü eğimli çizgiyi 0,40 dolarlık psikolojik seviyeye doğru delebilir. Ardından, yatırımcılar 0,50 dolarlık direnç noktasına kadar dokunulduğunu görebilirler.

Öte yandan, fiyat, 50 EMA civarındaki yükselen trend çizgisinin altına düşerse, o zaman da 0,20 dolar seviyelerindeki destek noktasına kadar gerileyebilir.

Altcoin için teknik göstergeler:

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI) nötr bir duruşla 55 endeksinde işlem görüyor.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama (MACD) orta çizginin üzerinde rahat bir şekilde duruyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin