Dev ortalık start verdi: Ronaldo’nun ilk NFT koleksiyonu çıkıyor

Futbol’un süper yıldızı Cristiano Ronaldo, NFT için işbirliği yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – NFT çılgınlığı piyasa çöküşüne rağmen zaman zaman kendini gösteriyor. Ancak piyasaya bağlı olarak alış ve satışların yavaşladığını inkar edemeyiz. Haziran ayının hemen hemen başında yaşanan kan banyosuyla beraber NFT pazar yeri aksadı. Geçtiğimiz aylarda da alım ve satımlar nispeten düşük kaldı. 2021 yılında ise kripto varlıkların zirve yaptığı yerde iyi bir trend yakalamıştı.

Her ne kadar kötü gibi gözükse de insanların NFT’lere karşı olan ilgisi bitmiyor. Birçok ünlü kendine ait NFT basmak ya da çıkarmak için işbirliği yapıyor. Son olarak işbirliğini yapan isim ise herkesin yakından tanıdığı Portekizli futbolcu Ronaldo oldu.

Dünyanın en çok kazanan sporcularından biri olan Cristiano Ronaldo, Binance ile destekçilerine futbolcunun Web3 topluluğuna katılma şansı veren bir ortaklığa girdi. Ronaldo, Binance ile ortaklığı “karşılıksız token (NFT) oyununu değiştirecek ve futbolu bir sonraki seviyeye taşıyacak.

Spor tarihinin ikonik parçası

Portekizli ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, kripto para borsası Binance ile çok yıllı, takas edilemez token (NFT) ortaklığını duyurdu. Kripto borsası tarafından yayınlanan bir açıklamaya göre, ortaklık anlaşması aracılığıyla, üretken futbolcunun takipçileri “ikonik bir spor tarihine sahip olma” fırsatına sahip olacak.

CR7 olarak da bilinen Ronaldo’nun takipçileri, 37 yaşındaki futbolcunun Web3 topluluğuna katılma fırsatına sahip olacak. Bu proje farklı ve ilkler arasında yer alacağı belirtildi.

Binance’in Twitter hesabı üzerinden paylaşılan bir videoda, Ronaldo ile ilgili paylaşım yaptı. Ulusal bir takımda oynarken atılan en fazla golün (117) rekorunu elinde tutan Portekizli futbolcu ile kripto para borsasının birlikteliği paylaşıldı. Ronaldo ise;

“Binance ile ortaklığımı duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Birlikte NFT oyununu değiştireceğiz ve futbolu bir sonraki seviyeye taşıyacağız ve bu sadece başlangıç.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin