FTX ve Alameda, Voyager Digital’e dava açtı!

FTX ve Alameda, Voyager Digital’e dava açtı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX ile ilgili süreç bir şekilde son bulmuyor. Bosadaki çalkantılı sürecin üzerinden yaklaşık 4 ay geçmesine rağmen halen çözülemeyen davalar var. Hatta bu süre zarfında yeni açılan davaları da görüyoruz. Bu seferki davayı açan ise FTX oldu.

Kripto para borsası yan kurumlarla yaptıkları çok dikkat çekmişti. Alameda Research bunlarından en güzel örneği olarak biliniyor. Ayrıca BlockFi ve Voyager Digital gibi diğer şirketlerle de bağlantıları bulunuyor.

Dün itibarıyla FTX, Voyager Digital’e dava açtığını açıkladı. Pazartesi günü iflas eden kripto para borsası FTX, 445,8 milyon dolarlık kredi geri ödemesini geri almak amacıyla kripto kredi kuruluşu Voyager Digital’e dava açtı.

Voyager Digital, FTX tarafından dava edildi

Alameda Research, başarısız kripto kredi kuruluşu Voyager Digital’e, yarım milyar dolarlık dava açtı. 500 milyon dolarında gelen dava süreci için start verildi. FTX, Voyager’ın iflas koruması için başvurmasının ardından yaptığı kredi geri ödemelerini geri almak istiyor.

Pazartesi öğleden sonra Delaware’deki bir federal iflas mahkemesinde yapılan dosyalama, Alameda’nın Voyager’a daha fazla ödeme yaptığına dair kanıt bulunursa, Alameda’nın avukatlarının geri istediği toplam miktarın (445,8 milyon dolar) daha yüksek olabileceğine dikkat çekti. 

Alameda Research, Kasım ayında kripto devinin hizmet tokeni üzerinde yapılan bir işlemden sonra çöktüğünde iflas koruması için başvuruda bulunan 100’den fazla FTX bağlantılı kuruluştan biriydi. Voyager Digital, birkaç ay önce iflas koruması başvurusunda bulunmuştu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin