featured

FTX token ticareti o ülkede durduruldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İflas koruması başvurusunda bulunan FTX’in yüksek profilli çöküşünün ardından rezervlerini kanıtlamak için çabalayan bir dizi kripto borsası ve kuruluşunu takip ediyor. Tüm bunlar devam ederken düzenleyiciler ise boş durmuyor.

FTX krizinin peşinden sıkılaşma adımları geliyor Son olarak Asya bölgesinde yer alan Endonezya, FTX token ticareti hakkında yeni bir karara imza attı.

Endonezya’nın kripto pazarını denetleyen ajans, yerel platformlarda FTX token alım satımını durdurdu. Duyuru, FTT tokenini çıkaran borsa FTX’in ABD’de iflas başvurusunda bulunmasının ve dünya çapındaki düzenleyici kurumlar tarafından soruşturmaya tabi tutulmasının ardından geldi.

FTX token ticareti resmen durdu

Endonezya’nın Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Düzenleme Kurumu (Bappebti), ülkedeki dijital varlık borsalarına FTT koduyla da bilinen FTX token ticaretini durdurma talimatı verdi. Reuters’in aktardığı açıklamaya göre, karar  aslında bu haftanın başından beri geçerliydi. 

4 gündür ticaret kısıtlaması gelirken piyasaya haberi hemen hemen yeni düştü. Antara haber ajansının aktardığına göre, Bappebti’nin başkan vekili Didid Noordiatmoko dikkat çekti.

CNN Endonezya’nın bir raporunda, FTX token’ın Bappebti tarafından bu yılın başlarında yayınlanan yönetmelikte belirtilen 383 kripto varlık arasında yer aldığı belirtildi. Belge, “Fiziksel Kripto Varlık Piyasasında İşlem Gören Kripto Varlıkların Listesini” oluşturur.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin