floki

FLOKI kötü bir düşüşün ardından toparlanarak yeşil bölgeye geri tırmandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dalgalı bir kripto para piyasasının ortasında, Floki Inu (FLOKI) beklentilere meydan okumayı başardı ve yatırımcılar için bir iyimserlik sembolü haline geldi. Altcoinler, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun ABD’deki büyük kripto para birimlerine yönelik eylemlerinin tetiklediği bir durgunluğun zorluklarıyla karşı karşıya kalırken meme coin sektörü azalan kapitalizasyonla mücadele ediyor ve belirsizliğe daha da batıyor.

Ancak her şeye rağmen FLOKI istikrarlı duruşunu korudu ve kaosun üzerinde yükselerek bugünün işlem grafiklerinde gururla yeşil renkte parlıyor. Kripto para dünyası düzenleyici engeller ve piyasadaki dalgalanmalarla boğuşurken FLOKI yatırımcıların dikkatini çekmeye ve piyasadaki olumsuz havaya meydan okumaya devam ediyor.

Floki Inu (FLOKI) meme coin düşüşünün ortasında yükseliyor

Floki Inu (FLOKI), meme coinlerdeki son çöküşün ortasında yüzde 5,17’lik kayda değer bir 24 saatlik ralli yaşadı. Bu artış CoinMarketCap üzerindeki fiyatını 0,00002218 dolara yükseltti. Ayrıca, FLOKI’nin işlem hacmi son 24 saatte 10.059.314 dolar gibi etkileyici bir rakama ulaşarak en çok işlem gören meme coinler arasında beşinci sıraya yükseldi.

Bunun tam aksine Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi popüler coinleri de içeren rakipleri, piyasa değerlerinin yüzde 0,5 ila yüzde 1 oranında azalmasıyla düşüşler yaşıyor. Mem coinlerdeki mevcut gerilemenin ortasında FLOKI, benzerleri bocalarken dikkatleri ve alım satım faaliyetlerini üzerine çekerek göze çarpan bir oyuncu olarak ortaya çıktı.

Bu beklenmedik artış, FLOKI’nin esnekliğini ve potansiyelini ortaya koyarak aksi takdirde zorlu bir piyasa ortamında toparlanma ve yenilenen ilgi yaratma yeteneğini gösteriyor.

Flokı
Kaynak: CoinMarketCap.

Kripto piyasası düzenleyici belirsizliğin ortasında dalgalanmaya devam ediyor

Yeni haftanın başlamasıyla birlikte kripto piyasası, bir önceki hafta yaşanan düzenleyici baskıların hissiyat üzerinde baskı yaratmaya devam etmesi nedeniyle temkinli bir iyimserlikle de olsa yenilenmiş faaliyet belirtileri gösterdi. Kripto tokenlerin sınıflandırılmasına ilişkin belirsizlik yatırımcıların tedirginliğini arttırarak piyasadaki dalgalanmayı daha da şiddetlendirdi.

Floki
Kaynak: TradingView.com

En büyük 100 kripto tokenını takip eden endeks yüzde 0,8’lik bir düşüş yaşayarak yatırımcılar arasında hâkim olan temkinli havayı yansıttı. Son veriler, kripto para birimlerinin toplam piyasa değerinin pazartesi günü 1,09 trilyon dolara gerilediğini ve piyasanın karşılaştığı zorlukların devam ettiğinin altını çizdi

Düzenleyici belirsizlik, çeşitli tokenlerin sınıflandırılmasına ilişkin farklı görüşlerle birlikte önemli bir endişe kaynağı haline gelmiştir. Bitcoin (ve görünüşe göre Ethereum ve Litecoin) tanımı gereği ABD düzenleyicileri tarafından bir menkul kıymet olarak kabul edilmese de SEC Başkanı Gary Gensler, diğer tokenlerin çoğunun ajansın yatırımcı koruma yasaları kapsamına girdiğini vurguladı.

Ayrıca Gensler, SEC’e kaydolan ticaret platformlarının önemini vurgulayarak düzenleyici ortama başka bir karmaşıklık katmanı ekledi.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin