Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Brezilya Bitcoin ticaretinde rekor kırdı, Ethereum’u oluşturan Vitalik Buterin ile ilgili sorunuz var mı? ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Veri izleyici CoinTrader Monitor’ün, Bitcoin ile ilgili yeni raporundan, Ethereum’u oluşturan Vitalik Buterin ile ilgili gelişmelere kadar burada Kripto Para Haber’deki en güncel haberleri kaçırmayın.

Bitcoin (BTC) haberleri

Veri izleyici CoinTrader Monitor’e göre, Brezilya şu anda Latin Amerika için Bitcoin ticaret rekorunu elinde tutuyor ve geçtiğimiz 24 saat içinde yaklaşık 800 milyon dolar değerinde 150.000 BTC’ye ulaştı.


Kaynak: Cointrade Monitörü

Ethereum (ETH) haberleri

Ethereum’u oluşturan Vitalik Buterin ile ilgili sorunuz var mı? Afrika’da türünün ilki olan ETHCapeTown hackathon, ana konuşmacı olarak Buterin’i davet etti ve Twitter’ı dünya çapındaki kullanıcıları tartışmaya davet etmek için kullanıyor. Bir soru sormak için #askVitalik etiketiyle bir tweet gönderebilirsiniz.

https://twitter.com/ETHCapeTown/status/1119235097062985728

Ripple (XRP) haberleri

Ripple destekli XRPL Labs’in kurucusu Wietse Wind, ilk eserlerinden birine sahne arkası bakış sunuyor: XRP Tip Bot. XRP Topluluk Blogu’na verdiği röportajda Wind, platformun artık işler için verimli bir test alanı olarak hizmet ettiğini söylüyor.

Litecoin (LTC) haberleri

Litecoin Vakfı para toplamak için her yolu deniyor. Vakıf, sınırlı sayıda, gümüş kol düğmesi satıyor. Aksesuarlar Litecoin amblemine sahip ve kurucu Charlie Lee tarafından imzalanan bir sertifika içeriyor.

Stellar Lumens (XLM)’e yönelik haberler

Stellar’daki ekip, Ethereum araştırmacısı Virgil Griffith’in yorumunu kullanıyor. Kısa süre önce Virgil Griffith, hızlı kripto para transferleri için Ethereum yerine Stellar’ı önerdi ve Ethereum platformunu sadece varlıkları hareket ettirmek için kullanmanın “overkill” olduğunu söyledi.

TRON (TRX)’a yönelik haberler

ABD merkezli kripto para borsası Poloniex, Tether tabanlı TRON sürümünü (USDT) destekleyeceğini açıkladı ve şunları söyledi:

Bu yeni kripto parayı desteklemeyi seçtik, çünkü bu USDT platformunda bir yükseltme ve müşterilere daha fazla esneklik sağlıyor.


Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin