Dolaşımdaki Ethereum miktarının yüzde 8,2’si DeFi’de tutuluyor: Bunun anlamı ne?
Dolaşımdaki Ethereum miktarının yüzde 8,2’si DeFi’de tutuluyor: Bunun anlamı ne?

Flaş: “Ethereum güncellemesi ETH fiyatını aya fırlatabilir” iddiası! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum uzmanları EIP-1559 güncellemesi konusunda peş peşe olumlu açıklamalar yapmaya başladı. Ancak güncelleme uygulanmadan önce aşılması gereken teknik ve politik engeller söz konusu.

Yeni güncelleme Ethereum fiyatı için pozitif olabilir

Kripto yatırım fonu Grayscale’den Perşembe günü yayınlanan bir rapor, Ethereum blok zincirine önerilen bir yükseltmenin uygulanması durumunda “ETH fiyatı için olumlu bir geri bildirim döngüsü” oluşturacağını öngördü. Decrypt, durumun nedenini anlamak için analistlerle konuştu.

Ethereum İyileştirme Önerisi (EIP) 1559’a göre önümüzdeki yükseltmede Ethereum blok zinciri, açık piyasada ETH satın almak için Ethereum işlem ücretlerini kullanacak ve ardından onu yok ederek ETH’nin genel arzını azaltacak.

Arzı kısıtlayacak bir güncelleme

Bir Ethereum altyapı hizmetleri şirketi olan Staked’in CEO’su Tim Ogilvie, bu güncellemeye “Kâr eden ve hisselerini geri alan bir şirket gibi” dedi. ETH’de milyarlarca doları yakmanın ETH’nin fiyatını artırabileceğini söyledi. “Net etki, arz daha az olduğu için kalan hisselerin değerinin artmasıdır.”

Ogilvie, “Son derece boğa yönlü bir gelişme” dedi.

ETH’nin 200 milyar dolara yakın mevcut piyasa değerinde, ağın her yıl arzın %1-4’ünü yakacağını tahmin ediyor. “BTC’nin 21 milyon tokenlik sabit sınırını seviyorsanız, azalan ETH’leri de seveceksiniz.

İşlem ücretlerindeki oynaklık azaltılabilecek

EIP-1559’u uygulamak, Ethereum işlemlerinin işlenmesi için belirli bir ücret getirecek ve kullanıcıların sürekli değişen işlem ücretleriyle karşılaştığı mevcut açık artırma tarzı pazarın yerini alacak.

Belirli bir ücretin getirilmesinin, madencilerin kullanıcılardan büyük miktarlarda para çeken işlem ücretlerini değiştirmesini engelleyerek ücretleri daha az değişken hale getirmesi ümit ediliyor. Bu, kullanıcılar için bu hafta işlem başına ortalama 20 dolardan fazla ücret ödediği düşünüldüğünde çok kritik bir gelişme.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin