Flaş kripto para haberleri: Ripple CTO’sunun yeni açıklaması, Japonya'da Bitcoin genişlemesi ve daha fazlası...
Flaş kripto para haberleri: Ripple CTO’sunun yeni açıklaması, Japonya'da Bitcoin genişlemesi ve daha fazlası...

Flaş kripto para haberleri: Ripple CTO’sunun yeni açıklaması, Japonya’da Bitcoin genişlemesi ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP) CTO’su David Schwartz’ın yeni videosundan Japonya’da Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin ve Bitcoin Cash’in genişlemesine kadar kripto dünyasındaki en güncel öykülerden bazılarına detaylı bir bakış…

Bitcoin, Ethereum, Ripple (XRP), Litecoin ve Bitcoin Cash haberleri

Japonya’da salı günü başlayacak tamamen düzenlenmiş bir  kripto borsası kuruldu. Japonya Finansal Hizmetler Ajansı (FSA) geçtiğimiz ay DeCurret’i onayladı ve borsa Bitcoin’in yanı sıra Ethereum, XRP, Litecoin ve Bitcoin Cash’i listeleyebilir.

Stellar Lumens (XLM) haberleri

Londra merkezli popüler kripto-fiat borsası Skrill, alış ve satış için mevcut kripto para birimleri listesine Stellar Lumens (XLM)’i ekledi. Borsa, GBP, USD, EUR, AUD, CAD ve JPY dahil olmak üzere uzun bir fiat para birimi listesini destekliyor.

Ripple (XRP) haberleri

Ripple (XRP) CTO’su David Schwartz şimdi YouTube’da yeni bir video yayınladı. Schwartz, Interledger Protocol (ILP) Zirvesi’ni neden kaçırdığını açıkladı ve Ripple’ın 2019 1. Çeyrek toplantısında bir ekibi neyin etkili kıldığı üzerine bir konuşma yaptı.

TRON (TRX) haberleri

TRON (TRX) resmen Fransa’daki Bitnovo kripto platformunda başlatıldı. Platform, insanlara BTC, ETH, DASH ve LTC de dahil olmak üzere, 3.000’den fazla mağazada satın alınabilen hediye kartlarıyla 22 kripto para alma imkanı veriyor. Kartı satın alındıktan sonra, kripto paranın gönderilmesini istediğiniz TRX adresi ile birlikte bir pin numarası girerek kripto para birimini anında çevrimiçi olarak kullanabilirsiniz.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin