featured

The Graph coin yorum: GRT 2024, 2025 ve 2030 fiyat tahmini ve geleceği

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasasının işlevsel para birimlerinden biri olan The Graph coin, topluluk desteği yerine faydacı çözümler ile değer kazanan bir kripto paradır. DeFi ve web3 uygulamalarına kaynak sağlayan altyapısı ile geçmişte 20x üzerinde değer kazanan GRT coin fiyatı uzun bir süredir stabil hareket etmiştir.

Bu yazımızda GRT coin geleceğine dair kısa ve uzun vadeli fiyat tahminlerini inceleyebilirsiniz. Fiyat tahminlerimizde The Graph coin yorumlarını ve kripto parayı etkileyebilecek önemli gelişmeleri göz önüne alarak değerlendirmeler oluşturduk. GRT coini 2024, 2025 ve 2030 yıllarında hangi fiyatlar bekliyor?

The Graph coin Satın Al

The Graph (GRT) coin nedir?

Fiyat tahminlerine geçmeden önce The Graph coin nedir konusunu ele almak gerekir. GRT, blokchain teknolojisi aracılığıyla veri indeksleme süreçlerini kolaylaştıran bir protokole sahiptir. Bu özellik GRT’nin kripto piyasasının Google’u olarak değerlendirilmesini sağlar ve onu birçok kripto paradan ayrılır. 

Merkeziyetsiz uygulamaların (dApp) verileri etkin şekilde yönetebilmesi amacıyla oluşturulan The Graph, Ethereum gibi ağlardaki verilerin organize edilmesini sağlar. Bu sayede geliştiricilere veri kullanımında avantaj sunar. Ağın güvenliğini sağlamak için The Graph staking edilir. Temel amacı veri yönetimi işlemlerini hızlandırmak olan yapay zekâ destekli GRT coin, kripto piyasasında yenilikçi çözümleri sayesinde yüksek talep görür. 

The Graph coin fiyat tahmini – Potansiyel yüksek ve düşükler

GRT coin fiyatı ve geleceği, kripto piyasasındaki genel dinamikler ve blockchain teknolojilerinin benimsenmesi ile doğrudan ilişkilidir. Bu kıstaslar dikkate alınarak oluşturulan potansiyel düşük ve yüksek fiyat tahminlerini tabloda görebilirsiniz. 

Yıl Potansiyel Düşük Potansiyel Yüksek
  2024 0,16 0,24
  2025 0,36 0,44
  2030 0,54 0,87

The Graph (GRT) coin fiyat geçmişi

The Graph coin geleceği hakkında fiyat tahminlerine geçmeden önce geçmiş fiyat hareketlerini incelemek fikir edinmeyi sağlar. Ancak ilk olarak The Graph coinin ne zaman çıktığına bakmak gerekir. The Graph coin ön satışı 2020 yılında yapıldı. Aynı yıl piyasaya sürülen The Graph coinin ilk çıkış fiyatı 0.12 dolardı ve GRT coin yaklaşık 1 yıl içerisinde tüm zamanlarının en yüksek seviyesini gördü.

GRT geçmiş fiyat grafiği/ 2020 – 24

The Graph coin en yüksek kaçı gördüğüne baktığımızda GRT coin ATH seviyesine 2.88 dolar ile ulaştı. Tarihi zirveyi yakalayan GRT coin haberlere bu yükselişi ile konu oldu. Son iki yıldır ise GRT coin grafikleri, 1 doların altında yer alıyor. 

GRT coinin hızlı yükselişi, DeFi ve Ethereum ekosisteminde kazanılan popülarite ile derin ilişkiye sahipti. Ancak piyasa genelinde yaşanan düzeltmeler sonucu GRT coin ciddi düşüşler yaşadı. Fiyatı önemli ölçüde geriye çekilen GRT coin, 1 dolar seviyesinin de altına geriledi. Bu düşüş sonrası uzun süredir eskisi kadar dalgalanmayan GRT coin fiyat yorumları da bu çizgide değişmiştir.

The Graph coin orta ve uzun vadeli fiyat geleceği – 2024, 2025 ve 2030

2024 yılı için GRT coin yorumları ve fiyat tahminleri, 0.16 ve 0.24 dolar aralığında değişir. 2025 yılı için için ise DeFi potansiyelinden dolayı daha yüksek kazançlar olası görülüyor. The Graph coin için 2025 yılında 0.36 ve 0.44 dolar arası tahminler ağırlık kazanıyor. 2030 yılında ise GRT coin yapay zekâ entegrasyonları eşliğinde yükseliş görebilir ve 0.54 ile 0.87 dolar aralığında bir fiyat kazanabilir.  

The Graph coin 2024 fiyat tahmini

Binance tahminlerine göre 2024 yılı için GRT coinin yıl sonu hedefi 0.22 dolardır ve fiyatının 0.16 ile 0.24 dolar arasında değişmesi beklenir. Kimi analistler tarafından bu fiyatların çok daha ötesi tahminler yapılsa bile esas sonucu kripto piyasasına olan duyarlılık belirleyecektir. Türk lirası açısından bakıldığında ise 2024’ta GRT coinin kaç Tl olacağı güncel kurlara göre değişir. 

GRT token son 1 yıl

Yıl sonuna doğru kripto piyasalarında beklenen olası toparlanma süreci ile The Graph yeniden ilgi görmeye başlayabilir. Veri indeksleme ve sorgulama çözümleri ile projeye olan ilgi artabilir ve bu sayede GRT coinin fiyatı yüksek potansiyeli kriptolar arasında yer alabilir. Yatırımcıların GRT coinin fiyatındaki potansiyel yükseliş fırsatlarından yararlanabilmesi için GRT coin haberlerini ve piyasa gelişmelerini yakında takip etmeleri önemlidir.

The Graph coin 2025 fiyat tahmini

Altyapı maliyetleri yüzde 80 daha düşük olduğu için fiyatlandırılmada işlevinden destek alan The Graph coin, isteyenlere kendi sunucularını çok az emekler ile oluşturma gibi fırsatı sunar. Böylece güven vererek en iyi kripto paralar arasına girme potansiyeli taşıyan GRT coin yorumları, yatırımcılar için cezbedici hâle gelir. Peki gerçekten The Graph coin sunduğu faydalar ile 2025 yılında yatırımcılarından pozitif dönüt alacak mı ve 2025 yılı için GRT coin yorumları ne kadar gerçekçi?

2025 yılında 2024’e göre daha pozitif beklentiler taşıyan ve The Graph coin, DeFi ve blockchain teknolojilere rağbetin artması ile daha geniş kitleler tarafından benimsenmeye başlayabilir. Sunduğu benzersiz çözümler ile merkeziyetsiz finans içerisindeki rolünü daha üst noktalara taşıyabilir ve GRT coin fiyatı 0.36 ve 0.44 dolar arasında değer alabilir. Bu tahminlere göre staking yapan coinlerden olan The Graph coin Tl olarak güncel kur üzerinden 12 ile 14 Türk lirası olabilir. 

2025 yılında birçok analist tarafından daha pozitif beklentilere sahip olan GRT coin için yapılan tahminlerinde piyasadaki ani değişimler, global ekonomi gibi dış faktörler de hesaba katılmalıdır. Bu sayede piyasa dalgalanmalarından korunma sağlanabilir.

The Graph coin 2030 fiyat tahmini

2030 yılında GRT coin kaç dolar olacağı teknolojik avantajları ile çok yükseleceği veya popülarite kaybı ile çok düşeceğine dair tahminlere dayanarak yapılabilir. Fakat bu durumların öngörülmesi pek mümkün değildir. Bu yüzden kendi geçmişi ile tutarlı olan GRT coin fiyat tahminleri çok daha gerçekçi olacaktır.

Sunduğu hizmetleri yaygınlaştırmayı sürdürmesi hâlinde GRT coin fiyatının gelecek yıllarda giderek artacağına dair çokça analiz yapılır. 2030 yılı için 0.54 ve 0.87 dolar arası fiyat tahminlerine sahip olan The Graph, sunduğu yenilikler sayesinde belki de tahminlerin çok üstüne çıkabilir. 

2030 yılında Bitcoin ve Ethereum fiyatı için beklenen potansiyel yükselişler ile ivme kazanabilecek olan The Graph coin, geleceğe kararlı adımlar atmaya devam ediyor. Bitcoin fiyatı için 100.000 dolar düzeyinde gelecek fiyat hesaplamaları yapılması, GRT coin yatırımcılarını mutlu edecek fırsatlar sunabilir.  

The Graph coin Satın Al

The Graph coin yorum: GRT coin alınır mı?

The Graph coin, blockchain sistemine kattığı veri sorgulama ve indeksleme yenilikleri sayesinde piyasada en iyi altcoinler arasında saygın bir konum edinmiştir. Özellikle merkeziyetsiz finans projelerinde popülarite kazandığı için ilerleyen günlerde de önemli bir rol oynaması beklenir. Ayrıca GRT coin veri işlemede yapay zekâ kullanır ve AI teknolojilerinin gelişmesi projenin potansiyelini yükseltir. Ancak kripto piyasalarının volatil yapısı, GRT coin yorumlarının özelliklerinden bağımsız olarak piyasaya bağımlı olarak dalgalanmasına neden olabilir.

Arzı sınırlı olan GRT coin satın almayı düşünenler için coinin sağladığı yararlar dikkate değer olmalıdır. Yenilikçilerin geleceğe dair potansiyeli olduğu için DeFi projelerine artan taleple GRT fiyatında artış olabilir. Ancak unutulmamalıdır ki yatırımlarınızdan önce detaylı bir araştırma yapmanız çok önemlidir ve yazımızda yer alan tahminlerin hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir. Kendi kararlarınızı kendi araştırmalarınız sonucunda vermeniz önemlidir. 

Sık Sorulan Sorular

GRT coin Binance, Kraken, KuCoin ve Coinbase gibi büyük kripto borsalarda işlem görür. The Graph coin, bu borsalar sayesinde kolayca erişilebilir hâle gelir, arz ve talebini olumlu yönde etkiler.

The Graph Coin’in 1 dolara ulaşabilme potansiyeli, kripto piyasası hassasiyetine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Geçmişte 1 doların üzerinde değerleme elde etmiş bir coin için bu durumun tekrardan yaşanması olasıdır. Altcoinin piyasadaki volatil yapı sebebiyle hızla değişen fiyatlardan pozitif etkilenmesi için projenin geniş çaplı biçimde benimsenmesi gerekir. 

Toplam The Graph coin arzı 10,799,706,720 GRT tokenidir. Dolaşımdaki arzı ise 9.548.531.509 GRT coindir. 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.