featured

FIFA Dünya Kupası, CHZ fiyatında beklenen ivmeyi yaratamadı! Yükseliş için hâlâ geç olmayabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Chiliz (CHZ) fiyatı 19 Kasım’dan beri düşüyor ve devam eden FIFA Dünya Kupası’na rağmen herhangi bir yükseliş işareti göstermiyor.

Chiliz fiyatı 18 Haziran’da bir yükseliş hareketi başlatmıştı. Yukarı yönlü hareket oldukça hızlıydı. CHZ, bu ivmenin ardından 7 Kasım’da 0,297 dolara kadar yükseldi.

Ancak, fiyat daha sonra keskin bir şekilde düştü ve 19 Kasım’da daha düşük bir zirve yarattı. Bunu başka bir düşüş hareketi takip etti.

Altcoin, şu anda 0,618 Fib geri çekilme seviyesi ile çakışan ve 0,163 dolarda bulunan destek noktası civarında işlem görüyor. Bu, 0,133 dolardan önceki son destek alanı olduğu için çok önemli bir seviye.

2 Aralık’ta, CHZ fiyatı grafiğinde bir yükseliş şamdanı oluşturdu. Ancak, herhangi bir yukarı yönlü hareket başlatamadı. Şimdiye kadar, bu ayki eğilim düşüş yönündeydi. Chiliz ekosistemi çeşitli taraftar token’larına ev sahipliği yapıyor ve FIFA Dünya Kupası sırasında bir destek alması bekleniyor. Ancak bu henüz gerçekleşmedi.

Öte yandan, günlük RSI önemli miktarda bir yükseliş sapması oluşturdu. Ayrıca, sapma trend çizgisi hâlâ bozulmamış durumda.

Bu nedenle, altcoin’in fiyat hareketi düşüş eğilimi gösterirken, RSI yükseliş eğilimi gösteriyor. Sonuç olarak, günlük zaman grafiği gelecekteki CHZ fiyatını tahmin etmek için yetersizdir.

Uzun vadeli direnç hâlâ sağlam

Haftalık zaman dilimindeki teknik analiz, CHZ fiyatının Mart 2021’de tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 0,944 dolara ulaşmasından bu yana alçalan bir direnç çizgisinin altına düştüğünü gösteriyor.

CHZ

Daha yakın zamanlarda, çizgi 7 Kasım’da reddedildi. Bu ret, haftalık RSI’da düşüş eğilimi ile birleşerek gücünü artırdı.

Bu nedenle haftalık grafik, en olası CHZ fiyat tahmininin 0,13 dolara doğru bir düşüş olduğunu gösteriyor. Alçalan direnç noktasından bir kopuş gerçekleşmesi durumunda, düşüş görünümü geçersiz kılınacaktır.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin