FED sonrasında devreye SEC girdi: Piyasaları çalkalayan Justin Sun sürprizi!

FED sonrasında devreye SEC girdi: Piyasaları çalkalayan Justin Sun sürprizi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün gece yine hareketli geçen bir piyasa görünümü izledik. Volatil görünüm daha çok kendini gösterdi. FED tarafında faiz artışı sadece 25 baz puan seviyesinde kaldı. Ancak sonrasında Powell’ın konuşması şahin görünümü değiştirmedi.

FED’in kararının ardından piyasaları çalkalayan sürpriz ise SEC tarafından geldi. Amerika Menkul Kıymetler ve Borsa komisyonu Tron kurucusu Justin Sun’u davet etti. Bu davetin perde arkası ise yabancı kaynaklar tarafından sonradan paylaşıldı.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, kripto kurucusu Justin Sun ve biri ünlü Tron Foundation Limited olan üç ilgili şirketine karşı çok sayıda suçlamada bulundu. Bu suçlamalar, iki kayıtsız kripto para biriminin kayıt dışı arz ve satışının yanı sıra piyasa manipülasyonuna katılma ve benzer menkul kıymetleri içeren Airdrop’lar gerçekleştirme iddialarını içerir.

Justin Sun’dan yanıt gecikmedi

Merkezi olmayan borsa platformu Tron’un kurucusu Justin Sun, menkul kıymetler düzenleyicisinin TRX ve BTT tokenlerini kayıtsız menkul kıymetler olarak sattığı için kendisine dava açmasının ardından SEC’e karşı çıktı. Bu gelişme, ABD SEC’in Coinbase kripto borsasına Wells Bildirimi yayınlamasıyla aynı gün gerçekleşti.

Justin Sun hakkındaki SEC davası 22 Mart Çarşamba günü geldi ve Tron kurucusu bunun ajansın “blok zinciri ve kripto alanındaki tanınmış oyunculara karşı” başka bir girişimi olduğunu belirtti.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin