featured

Fantom yatırımcıları umutlarını kaybetmek üzere! Güzel haberler yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan FTM, biraz zor durumda görünüyor. Fantom, dünyanın en üst düzey DeFi zincirlerinden biridir. Ancak bir yatırım seçeneği olarak, daha geniş pazar ipuçları göz önüne alındığında benzer bir itibar kazanamıyor. Bu nedenle bazı yatırımcılar, ne olabileceğini ummak yerine olanı kabul ederlerse çok daha huzurlu olacaklardır.

Fantom’un daha fazlasına ihtiyacı var

Fantom, yeni yıl başlarken yaptığı ralli ile aralık ayında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmış ve piyasaya karşı bir eğilim gösteriyordu.

FTM, 3,3 dolar seviyesine ulaştıktan sonra önemli ölçüde düşüş yaşayarak 1,2 dolar seviyesine kadar geriledi. Yani, FTM yatırımcılarının %72,69’u zarar etti. Ancak hâlâ ellerinde FTM token’ı tutan ve muhtemelen biraz daha acı çekecek olan 6,270 tane yatırımcı var.

Fantom

Bu yatırımcılar token’larını, Fantom’un ralliye devam ederken umudun en yüksek olduğu dönemde satın aldılar. Bununla birlikte, sonu kötü bittiği için bu kişilerin ellerinde kalan tek şey yeniden yükselişe dair olan umutları.

Ancak bunun olması için Fantom’un grafiklerde %175 oranında bir yükseliş yaşaması ve ATH’si olan 3,3 dolar seviyesini geçmesi gerekiyor. Bunun gerçekleşmesi için eşit derecede yüksek ve düşük bir olasılık var.

Olasılıklardan bir tanesi yüksek. Çünkü FTM’nin şu zamana kadarki rallileri her zaman muazzam olmuştur. Geçmişte de Fantom, ATH’sini yaratmadan hemen önce, yalnızca 1 ay içinde %169 oranında yükseliş kaydetmişti.

Ancak şu anda, daha geniş piyasa yükseliş ihtimalini pek desteklemiyor. Bu nedenle altcoin, mart ve nisan arasındaki dönemde %50 oranında bir artış yaşadı ve sonraki hafta da neredeyse hepsini kaybetti.

Şu anda, minimal düzeyde yükseliş ipuçları oluşuyor gibi görünüyor. Ancak kripto para biriminin kaybettiğini geri kazanması için bundan daha fazlasına ihtiyacı olacak.

Metaverse deposunun büyümesi gerçekten de toparlanmaya yardımcı olmada katkıda bulunan bir faktör olabilir. Fantom, Fantom sanal dünyasında 1000 Ev NFT’si inşa edip satarak Rove ile bundan faydalanıyor.

Her gün daha fazla yatırımcı ağa katıldığından bu NFT’ler büyük talep görebilir.

Bugün itibariyle kümülatif benzersiz adresler, günlük 10,000 biraz daha az yatırımcının eklenmesiyle 2,8 milyon adet adresi geçti.

Mevcut piyasa, yatırımcıları şimdilik hareketsiz tutsa da; daha geniş piyasa toparlanması, onların faaliyetlerini yeniden tetikleyebilir. Bu da, Fantom’un azalan işlem hacmini artırmaya yardımcı olacak.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin