featured

ETH balinalarının gözdesi olan meme coin, en çok kullanılan akıllı sözleşme haline geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, en büyük ETH balinaları tarafından aktif olarak satın alınıyor. Ethereum balinalarının gözdesi olan en büyük kripto para birimi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor

Büyük bir ETH balinası olan “Tolkien” 51 milyar adet SHIB token’ı daha cüzdanına ekledi. Bu gelişmeler sonucunda da Shiba Inu akıllı sözleşmesi son 24 saat içinde en çok kullanılan sözleşme olarak kabul edildi.

“Bombur” 51 milyar SHIB satın aldı

WhaleStats cüzdan ölçeğine göre 19. sırada yer alan Ethereum balinası Bombur, yaklaşık dört saat toplam 50,992,035,458 adet Shib Inu satın aldı. Bu işlem için ise toplamda 1,269,191 dolar ödedi.

 

Bu işlem, 10 Nisan tarihinden bu yana aynı Ethereum balinası tarafından benzer bir miktarda (kabaca 50 milyar adet meme coin) satın alınan ikinci SHIB işlemidir.

Bombur, BlueWhale0073 adlı başka bir Ethereum balinası ile birlikte SHIB meme coin’ini aktif olarak satın alıyor. 10 Nisan tarihinden bu yana, bu yatırımcılar 1,17 trilyon adet SHIB token’ı satın aldı. Bu da yaklaşık olarak 30,6 milyon dolara karşılık geliyor.

20 Nisan tarihinde de Ethereum yatırımcısı, 1,269,981 dolar karşılığında 50,296,290,794 adet daha SHIB token’ı satın aldı.

Genel olarak, 10 Nisan’dan bu yana Ethereum zincirindeki üç yatırımcı olan Bombur, BlueWhale0073 ve 1 numaralı balina Light; 1,71 trilyon adet Shiba Inu’yu cüzdanlarına ekledş. 1 numaralı balina olan Light, değeri 7,5 milyar doların üzerinde olan 331,8 milyar adet SHIB token’ı satın aldı. Bu satın alma işlemi iki parça halinde yapıldı.

SHIB en çok kullanılan akıllı sözleşme oldu

WhaleStats ayrıca son 24 saat içinde Shiba Inu’nun akıllı sözleşmesinin, en büyük 100 ETH balinası tarafından Ethereum’a dayalı diğer kripto para birimlerinden çok daha fazla kullanıldığını bildirdi.

ETH balina meme coin

 

Bu gerçek, balinaların son zamanlarda aktif olarak SHIB token’ını kaptığını ve piyasadaki en büyük ikinci köpek temalı meme coin’ini portföylerinin en büyük parçası haline getirdiklerini kanıtlıyor. Şu anda en büyük 100 cüzdan, bu yazının yazıldığı sırada 1,3 milyar doların biraz üzerinde Shiba meme coin’i içeriyor.

Bu, 53,4 trilyon token veya ETH tabanlı token portföylerinin %14,79’unu oluşturuyor.

Balinaların en büyük ikinci tercihi ise cüzdanlarının %13,3’ünü içeren FTX token olmaya devam ediyor. Cüzdanlardaki toplam FTX token değeri ise 1,2 milyar dolar.  Bununla birlikte, şu anda en aktif olarak satın alınan kripto paraların ilk 10 listesinde SHIB, 9. sırada yer alıyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin