featured

Bu altcoin, kripto piyasasındaki belirsizliğin ortasında yatırım için iyi bir tercih olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC, üç aylık fiyat hareketinde yuvarlanan bir dip modeli oluşturdu. Bu tersine dönüş modeli, bir varlığın fiyatının kademeli olarak tekrar yükselmeden önce belirli bir süre içinde düştüğü U-şekilli bir eğri ile karakterize edilir. Bununla birlikte, kripto piyasasında devam eden belirsizlikle birlikte, MATIC küçük bir düzeltme için hazırlanıyor. Bu da yatırımcılara düşük fiyattan satın alma fırsatı sunuyor. İşte, yatırımcılar takip etmesi gereken kritik seviyeler.

Teorik olarak, mevcut dip formasyonu düşüş trendinden yükseliş trendine bir geçişi gösterir. Yani genellikle fiyatın dibe ulaştığının bir işareti olarak kabul edilir.

MATIC için gün içi işlem hacmi 411,2 milyon dolardır. Bu da son 24 saat içinde %14,3’lük bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Yeni yıl toparlanmasının ortasında, altcıin’in fiyatı 1 Ocak’tan bu yana %58,8 oranında bir artış kaydetti. Bu hareketin ardından fiyat, 1,19 ile yerel bir zirve oluşturdu. Bununla birlikte, bugünkü FOMC toplantısıyla ilgili olarak, piyasa hissiyatı son iki haftadır kararsızlık gösteriyor. Bu da kripto para birimlerinin çoğundaki yükselişi durdurdu.

altcoin MATIC grafik

Sonuç olarak, MATIC fiyatı 1,19 dolarda bulunan direnç noktasından geri döndü ve %7,5 oranında bir düşüşle 1,09 dolarlık mevcut fiyatına geriledi. Ayrıca satış baskısı devam ederse, altcoin 1,03 dolarda bulunan desteği yeniden test etmek için %5,5 oranında bir düşüş daha gerçekleştirebilir.

Bununla birlikte bu geri çekilme sırasında azalan hacim, düzeltmenin geçici olduğunu ve fiyatların yukarı yönlü bir toparlanmaya devam edebileceğini gösteriyor. Bu nedenle, mevcut modelin etkisi altında, altcoin’in fiyatı yakın gelecekte 1,3 dolar seviyesini kırabilir.

İdeal bir yükseliş durumunda, bu teknik kurulum MATIC fiyatını 1,835 dolara kadar yükseltebilir.

Bazı teknik göstergeler

RSI: Göreceli Güç Endeksi göstergesi, son kazançların büyüklüğünü son kayıplarla karşılaştırarak bir kripto para biriminin fiyat hareketinin gücünü ölçen bir momentum osilatörüdür. Bu nedenle, yükselen bir MATIC fiyatı ve düşen RSI, yükseliş momentumundaki zayıflığa işaret ediyor. Yani, düzeltme aşaması bir süre daha devam edebilir.

EMA’lar: 1,03 dolar ve 0,935 dolar seviyelerine yakın EMA (20, 50, 100 ve 200) seviyeleri, altcoin’in yatırımcıları için güçlü bir destek bölgesi oluşturur.

MATIC, bu yazının yazıldığı sırada 1,09 dolar civarında işlem görüyor ve eğilim ayıların lehine. Volatilite ise orta seviyede. Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 1,19 dolar ve 1,3 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 1,035 dolar ve 0,935 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin