Fantom (FTM) fiyatı hızla çöküyor! İşte nedeni
Fantom (FTM) fiyatı hızla çöküyor! İşte nedeni

Fantom (FTM) fiyatı hızla çöküyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fantom Vakfı (FTM), topluluğa planlandığı gibi gelecekteki gelişmelere devam edeceğine dair güvence verdi. En büyük Katman-1 Ethereum rakiplerinden biri olan Fantom (FTM) büyük bir fiyat düşüşü yaşadı. Son 24 saatte, Fantom (FTM) fiyatı yüzde 20’nin üzerinde düzeltme yaşadı. Şu anda 3,46 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle 1,34 dolardan işlem görüyor. Bununla FTM, kripto piyasası listesinde 37. Sıraya geriledi.

Geçen hafta sonu, Fantom’un baş geliştiricisi Andre Cronje’nin geri adım atmaya ve kriptoya ara vermeye karar verdiğine dair haberler çıkmıştı. Cronje, Fantom ekosistemini oluşturmasında ve yeni zirvelere çıkmasına katkı sağladı.

Cronje’nin Fantom’daki ortağı Anton Nell de haberi doğrularken istifa edecek. Ancak kötü olan şu ki, bu iki geliştiricinin oluşturulmasına yardımcı olduğu uygulamalar da kapanacak. İki geliştirici, Fantom blockchainde Solidly DeFi projesinin başlatılmasıyla ilgili olarak biraz tepki aldı. Bazı piyasa uzmanları, bunun çıkış için olası bir neden olabileceğine inanıyor, ancak Nell aksini söyledi. 6 Mart Pazar günü Twitter gönderisinde Nell şunları söyledi:

“Andre ve ben, defi/kripto alanına katkıda bulunma bölümünü kapatmaya karar verdik. 03 Nisan 2022’de sonlandıracağımız yaklaşık 25 uygulama ve hizmet var.”

Bu bir projeyi yayınlamaktan verilen bir tepki değil, bir süredir gelmekte olan bir karardır. Geçtiğimiz yıllarda bize destek olan herkese teşekkür ederiz.”

Fantom’un (FTM) DeFi TVL’si çöküyor

DeFi TVL’ye hakim durumda olan proje Fantom, büyük bir çöküş yaşadı. Fantom’un DeFi’deki toplam değer kilitli (TVL) Pazar günü keskin bir yüzde 20 gördü.

Andre’nin Fantom ekosisteminden ayrılmasının sert tepkiler almasına rağmen, baş geliştirici “teslimleri tamamladıklarını” söyledi. Yani, bağlı projeler Andre’den bağımsız olarak çalışmaya devam edebilecek. Fantom Vakfı da daha sonra 6 Mart Pazar günü bir açıklama yaptı. Ayrıca Fantom ekosistemine gelen önemli güncellemelerden bahsetti. Tweet’te şunlar yer alıyor:

“Andre’ye bir bütün olarak kripto için yaptığı her şey için son derece minnettarız. Ancak Fantom tek kişilik bir takım değildir ve hiçbir zaman da olmadı. Fantom’un gelişimi Andre’nin kararından etkilenmeyecek.”

Planlandığı gibi büyük şeyler geliyor. Her ne kadar Andre’yi değiştirmek, Fantom’a yaptığı katkı açısından kolay bir iş olmayacak. Ancak projeye inananlar ve uzun vadeli yatırımcılar için için iyi bir zaman olabilir.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin