Fantom (FTM), yükselişine devam edebilecek mi?
Fantom (FTM), yükselişine devam edebilecek mi?

Fantom (FTM), yükselişine devam edebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, Ethereum ve diğer en iyi tokenler net bir trend belirlemeye çalışırken, Fantom fiyatı yükselişini sürdürüyor. Fantom değeri son 24 saat içerisinde %14 oranında artış gösterdi. Haftalık olarak da FTM yatırımcıları %10’un üzerinde kâr elde etti.

Fantom son birkaç günde hızlı adımlar atan TVL’si ise şimdi düşmeye başladı. Yazım sırasında 9 Kasım’ın en yüksek seviyesi olan 6.15 milyar dolara kıyasla 5.12 milyar dolar civarında olduğu görülüyor.

Fantom büyüme hamlelerine devam ediyor!

Protokolden likiditenin azalması olumlu bir işaret değil. Bununla birlikte, uzaklaştırıldığında ve görüntülendiğinde, makro yükseliş trendi hâlâ bozulmadan kalıyor. Aslında, bunun gibi küçük sapmalar, herhangi bir ekosistemin büyümesinin bir parçası olarak görülebilir.

Fantom’un büyüme aşaması birkaç bağlantıyla ilişkilendirilebilir. Örneğin sadece bir gün önce Fantom’un 123swap ile ortaklığı duyuruldu. 123swap, HODLer’ların varlıklarını değiştirmelerine yardımcı olan bir platformdur.

Kripto topluluğu, 123 takas ekosisteminin bir parçası olmanın Fantom’u geliştireceğini ve onu potansiyel bir takas varlığı olarak daha çekici hale getireceğine inanıyor. Bu da, uzun vadede fiyata zarar verebilir.

Ayrıca FTM, DAG adlı bir teknolojiyi kullanıyor. Bu, hem hızı hem de verimliliği artırma eğiliminde olduğundan, kendi başına protokol için ek avantaj sağlıyor. DAG, işlemlerin birbirine zincirlenmek yerine üst üste yığıldığı bir grafik biçimindeki defter görevi görüyor. Bu sistem aslında blockchainin evrimleşmiş bir versiyonu olarak görülüyor. FTMM ağı uzun vadede alaka düzeyini koruma kararlılığını işaret ediyor.

FTM, yukarıda bahsedilen 123 takas ortaklığı duyurusunun arkasında yükseliyor. Bazıları aynı şeyin kısa ömürlü olabileceğini iddia etse de, alternatifin metriklerinin durumu aksini savundu.

Yazım sırasında, Fantom’un rallisi ivme ile desteklendi. FTM işlem hacmi, 13 Kasım tarihinde 31 milyon dolarlık en düşük seviyesine kıyasla 244 milyon dolar civarında yer alıyor.

Hacimdeki bir artış, piyasada yer alan baskıyı göstermez. Fiyat artışını göz önünde bulundurarak alıcı tarafı önyargısının son zamanlarda satış tarafını gölgede bıraktığı söyleyebiliriz.

IntoTheBlock’tan elde edilen verilere göre, son üç saat içinde satın alınan FTM tokenlerinin sayısı, satılan sayıyı 4 milyondan fazla aştı. FTM piyasasında orta düzeyde bir oynaklık var diyebiliriz. Bu nedenle, yukarıda belirtilen eğilimler ışığında, altcoin aşırı hızlı olmayan yükseliş çizgisi devam edebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin