Fantom boğa koşusu için hazırlanıyor: Almak mantıklı mı?

Fantom boğa koşusu için hazırlanıyor: Almak mantıklı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında şu sıralar dalgalı hareketler mevcut. Ancak grafik ve teknik göstergeler açısından altcoin varlıkları güzel performans gösteriyor. Bu süre zarfında 5 kata kadar değer kazanan kripto para birimlerini gördük.

Fantom boğa koşusu için hazırlanırken yatırımcılar alıp ya da almama konusunda tereddüt yaşayabilir. Altcoin, geçmişte bazı ekip içi kararlar nedeniyle gözden çıkmıştı. Kullandığı ekosistem ile beraber iyi bir yer edinen FTM, yeniden eski günlerine dönmek istiyor. Bazı veriler Fantom boğa koşusuna başlayabileceğini gösteriyor. İşte altcoin hakkında daha çok merak ettikleriniz.

Türklerin de yakından takip ettiği ve bildiği bir isim olan Michael van de Poppe Fantom boğası için bir analiz paylaştı. Kripto para uzmanı, yayınladığı bir analize göre, FTM’nin fiyatı önümüzdeki çeyrekte önemli bir kırılmaya gidebilir.

Fantom boğası başlayacak mı?

Kripto analisti her ne kadar iyimser konuşmuş olsa da token şu anda geleneksel bir standart düzeltmeden geçiyor. Bunun ardından, genel kripto piyasası düşerse değerinin daha da düşebilir. Michael van de Poppe alım için bu yöne bir hayli fazla dikkat çekiyor.

Alım fırsatın ortaya çıkması durumunda 0,40 dolar ve 0,36 dolar seviyelerinin yatırımcılar için önemli bir alım fırsatı sunduğunu da analist belirtiyor.

Altcoin’in stablecoin alanında yaptığı son gelişme, Fantom boğa koşusunu daha fazla yüreklendirebilir. Fantom savunucuları, yakında çıkacak olan fUSD Sürüm 2’ye hazırlık için bir araya geliyor. Fantom’un fUSD Sürüm 2 ile amacı, bu geliştiriciler için planlama ve bütçeleme konusunda yardım sağlayarak sistemi geliştiriciler için daha uygun hale getirmektir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin