Faketoshi’den Vitalik Buterin ve Peter McCormack'e dava!
Faketoshi’den Vitalik Buterin ve Peter McCormack'e dava!

Faketoshi’den Vitalik Buterin ve Peter McCormack’e dava!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlarda çok fazla tartışmalara yol açan Bitcoin’in kurucusu olduğunu iddia eden Craig Wright, Vitalik Buterin ve podcaster Peter McCormack’e yasal ihbarlar gönderdi, onları hakaret davalarıyla tehdit etti. Wright, Bloomberg ile düşüncelerini paylaştı.

Faketoshi Craig Wright, Vitalik ve Peter McCormack’e dava açtı!

Wright’ın yeni eylemi, Wright’ı eleştiren ve onu “akıl hastası” olarak nitelendiren bir Twitter kullanıcısı olan Hodlonaut’a 5.000 dolarlık bir ödül koyma kararını takip ediyor. Bu arada Buterin, Wright’ın fikrini konuşma hakkına sahip olduğunu, ancak diğerleri de “aptal olarak nitelendirme hakkına” sahip olmadığını söyledi.  Wright, bu yasal bildirimlerle kimi hedef aldığı hakkında konuşurken, şunları söyledi:

Ben esas olarak kripto para endüstrisi içindeki Vitalik ve Peter McCormack’i arıyorum. Davayı özetleyen açılış mektubu gönderildi. Bu, bana Twitter tarafından değerlendirilmek yerine kimlik bilgilerimi bir hakimin önünde kanıtlama şansı verecek.

Bitcoin’in kurucusu olduğunu iddia eden Wright’a karşı direniş

Kripto topluluğu, Wright’ın eylemlerine direnmek için bir araya geldi. Morgan Creek takımından Anthony Pompliano, BSV tokeninin borsalardan çıkarılması gerektiğini belirtti ve Binance de dahil olmak üzere birçok borsadan beklenen adım çoktan geldi. Bu yılın başlarında WikiLeaks, Wright’ın birkaç yıl önceki bazı yayınları düzenlediğini tweetledi.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin