featured
EXMO

EXMO kurucularından Ivan Petukhovsky ile bir röportaj gerçekleştirdik

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarına giriş yaptığını duyuran EXMO‘nun kurucu ortağı Ivan Petukhovsky ile görüştük. EXMO Türk müşterilere ne gibi avantajlar sağlıyor? Keyifli okumalar.

EXMO hakkında

2013 yılında kurulan ve Londra, Kiev, Barselona ve Moskova’da bulunan EXMO, hacim ve likidite bakımından dünyanın en büyük küresel borsa şirketlerinden biri. Platformda 1,5 milyon kullanıcı, 50 bin aktif tüccar, 315 bin ziyaretçi, 76 ticaret çifti, 6 fiat para birimi (TL, USD, EUR, RUB, PLN, UAH) bulunuyor. Borsanın günlük ortalama işlem hacmi ise 50 milyon dolar.

EXMO kurucu ortaklarından Ivan Petukhovsky
EXMO kurucu ortaklarından Ivan Petukhovsky

Ivan, geçen gün EXMO, Türkiye pazarına girişi hakkında basın açıklaması yaptı. Biraz detaylandırır mısın lütfen? Gündemde ne var?

Evet, Türkiye pazarında uzun bir süredir lansmanı planlıyorduk ve işte buradayız. Bunu ülke için çok önemli bir anda yapmayı başardığımızı düşünüyorum. Türk lirasının son dönemde yaşadığı oynak süreci ele aldığımızda, kripto paralara adım atmanın tam zamanı olduğu düşüncesindeyim.

Uzun lafın kısası EXMO; TL, EUR, USD, RUB, PLN, UAH işlemlerini üst kripto para çiftleriyle (platformda 24 tane) sunuyor. Artık sitenin Türkçe versiyonu ve Türkçe desteği var. Ve bu, bizi Doğu Avrupa pazarının lideri yapıyor.

Bu avantajlar neler?

Her şeyden önce, piyasada 5 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteriyoruz ve 1,5 milyon kullanıcımız var. Kullanıcı dostu ve basit bir arayüze sahibiz.

Doğrulama 24 saat kadar sürüyor ve müşteri hizmetleri bölümü genellikle 15 dakika içinde cevap veriyor.

Her zevke ve her para birimine uyan çok sayıda ödeme sistemimiz var. Dünyaca bilinen MoneyPolo, SEPA, Visa/Mastercard, Skrill, AdvCash, Neteller, Wire Transfer, Perfect Money, Payeer gibi.

Komisyonlar %0,06’dan başlıyor (Ödeme sistemine, çekilmeye veya mevduatlara ve kapasiteye bağlı). Aynı zamanda kod sistemine de sahibiz. EXMO, borsa içindeki kullanıcı bakiyeleri arasında fon transferlerine izin veren özel kodlar üretiyor. Bu yoldan yararlanarak, 5 dakika içinde bir borsa kuponuyla para çekebilir ve parayı alabilirsiniz.

Sonsuza kadar devam edebilirim. Sadece gelin kendiniz deneyin. Kripto ticareti yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Finans sektöründe sürekli büyüme çok önemlidir. 2018’in ilk altı ayı için istatistiklerinizi paylaşabilir misiniz? Katılımcı sayısı, işlem sayısı ve toplam finansal performans hakkında bilgi alabilir miyiz?

Mevcut kripto piyasası ABD doları cinsinden yumuşak bir düşüşle karşı karşıya kalmasına rağmen, kış döneminde BTC fiyatlarında muazzam bir yükselişin ardından, EXMO’nun hedefi, günlük işlem hacminde istikrarlı bir büyümeyi BTC nominal seviyesinde tutmaktı. Aslında son 5 aylık dönemde günde 4 bin 200 BTC’den 6-8.000 BTC’ye yükseldi. Şirket, güçlü bir likidite pozisyonuna sahip, bu sayede ürünlerimizi fiat takas platformu gibi bir araç için genişletme kabiliyeti sağlıyor.

Maalesef, bazı hackerların borsaları soyarak mevduat sahiplerine zarar verdiğine yönelik haberleri sık sık okuyoruz. Hangi koruma protokolleri ile çalışıyorsunuz?

Müşterilerimizin parasını korumak için bize verilen fonları siteden temin edilen cüzdanlarda saklamayız. Kodun güvenlik denetimini ve sitenin genel altyapısını düzenli olarak yürütürüz. Ayrıca, çeşitli türde hacker saldırılarına karşı koruma kullanıyoruz.

Bir resim 1000 kelimeye bedeldir. Hemen kayıt olarak siz de tüm bu avantajlardan faydalanabilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin