eToro Cardano ve TRON'u listeden çıkardı

eToro Cardano ve TRON’u listeden çıkardığını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen kripto para birimi değişim platformlarından biri olan eToro Cardano (ADA/USD) ve TRON’u (TRX/USD) listeden çıkaracağını duyurdu. Borsa, bu iki kripto paranın artık ABD müşterileri için mevcut olmayacağını belirtti.

listeden çıkarma kararı alan eToro Cardano’nun daha büyük bir değişim platformu olan Bitstamp’ta listelenmesinden sonra bu kararı aldı. Ayrıca, Cardano, dün 20 milyon işlem sayısını aşarak bir dönüm noktasına ulaşmıştı.

eToro’nun Cardano’yu çıkarma nedeni şüpheli

eToro Cardano’yu listeden çıkardığını açıkladığı duyuruda şunları da söyledi: “Kullanıcılar 26 Aralık 2021’den itibaren yeni ADA veya TRX pozisyonları açamayacaklar. Ek olarak, bu varlıklar için staking 31 Aralık 2021’de sona erecek.”

Borsa, bu hareketin düzenleyici endişelerinden kaynaklandığını belirtti. Ayrıca ABD’li müşterilerin mevcut ADA ve TRX pozisyonlarını elinde tutabilecekleri ve bu pozisyonları kapatarak USD alabilecekleri de belirtildi. Platform ayrıca tüm staking ödüllerinin 15 Ocak’a kadar ödeneceğini belirtti.

eToro Cardano ve TRON’U çıkarmasına neden olan mevcut düzenleyici endişeleri açıklamadı. Ayrıca, ABD’deki düzenleyici makamlar, iki token hakkında herhangi bir düzenleyici açıklama yayınlamadı, bu da hareketi şüpheli hale getiriyor.

Cardano’nun kurucusu, eToro tarafından gafil avlandığını söyledi

kripto para biriminin kurucusu Charles Hoskinson, kripto değişim platformu tarafından yapılan bu harekete yanıt verdi. Yanıtını, eToro Cardano’yu listeden çıkarma duyurusunu yayınladıktan birkaç dakika sonra yayınladı. Yayınladığı videoda, tokenın neden listeden çıkarıldığı ve bu hareketin neden “anlamsız” olduğu konusunu ele aldı.

Hoskinson ayrıca IOG’nin Cardano tokenlerinin listelenmesine ve likiditesine dahil olmadığını kaydetti. Tokenin listeden çıkarılmasının çok daha büyük bir sorun olduğunu ve kripto para birimleri için net bir düzenleyici çerçeveden yoksun olduğunu belirtti.

Ancak, bu listeden çıkarmaya rağmen, ADA hala iyi performans gösteriyor. Listeden çıkarma, Avrupa merkezli bir kripto para birimi değişim platformu olan Bitstamp’ta listelendikten sonra geldi.

Hoskinson ayrıca platformun listeden çıkarmaya ilişkin kararına saygı duyduğunu ancak yine de hazırlıksız yakalandığını belirtti. Cardano tokeni veya ağıyla ilgili herhangi bir değişiklik veya sorunla ilgili olarak birçok borsanın Cardano Vakfı ve IOG ile iletişim kurduğunu da ekledi.

invezz

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin