featured

Ethereum kritik direnç noktasını test etmeye devam ediyor! Kırarsa yolu açık…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. ETH, yükselişe devam edemedi ve 1,175 dolarda bulunan direnç noktası hâlâ geçerli.

Son 24 saat içinde daha fazla yukarı yönlü hareket ve daha fazla konsolidasyona görülemediği için ETH, bugün düşüşte. Bu nedenle, en büyük altcoin’in yeniden bir düşüş yaşamaya hazırlanıyor. Dolayısıyla daha düşük yerel dipler test edilebilir.

Piyasa, son 24 saat içinde yeşillendi. Lider Bitcoin %2,8 oranında değer kazanırken, Ethereum ise 3,71 oranında yükseliş kaydetti. Bu arada, gözde altcoin’lerden olan BNB, SOL ve AVAX günün en çok kazananları oldu.

Son 24 saatte Ethereum fiyat hareketi:

ETH son 24 saat içinde 1,100 dolar ile 1,162 dolar aralığında işlem gördü. Bu da hafif bir volatilite olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi %0,85 artarak 15,11 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri ise 138,55 milyar dolar. Bu da en büyük altcoin’e %15,24’lük bir pazar hâkimiyeti sağladı.

ETH 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafikte, herhangi bir yukarı yönlü girişim hızla reddedildiği için Ethereum fiyatının düşüşe geçtiğini görebiliriz. Bu nedenle, fiyat yakında 1,050 dolarda bulunan bir sonraki destek noktasına doğru gerileyebilir.

Ethereum grafik

Ethereum fiyat hareketi, 1,000 dolarlık mevcut düşük seviyeden toparlanma gerçekleştiğinden, geçen hafta bir artış gördü. 1,100 dolara ilk tepkiden sonra, geçen hafta pazartesi günü başka bir yükseliş görülmeden önce konsolidasyon geldi.

Güçlü yükseliş momentumunu gösteren yeni bir yüksek seviye 1,175 doların altına ayarlandı. Ancak, bir geri çekilme ve güçlü bir yüksek dipten sonra, pek bir yukarı yönlü hareket olmadı. Artış, dün geç saatlerde 1,175 dolarda ikinci kez reddedildi ve ETH başka bir konsolidasyon içine girdi.

O zamandan beri fiyat, daha yükseğe ulaşmak için mücadele etti. Muhtemelen geri dönüş yakında gerçekleşecek ve önümüzdeki günlerde daha da düşük seviyelere gidecek. Daha yüksek yerel düşükler belirlenirse, hafta sonuna kadar başka bir yükselme girişimi görebiliriz.

Sonuç olarak

Ethereum fiyat analizi, dün geç saatlerde yapılan bir başka yükselişin ardından daha fazlası için birkaç ret olduğu için bugün düşüş gösteriyor. Bu, boğaların hâlâ tükenmediğini ve daha fazla yükselişin hedeflenebilmesi için önümüzdeki günlerde başka bir düzeltmeye ihtiyaç olduğunu gösteriyor. Muhtemelen ETH ilk olarak, güçlü bir konsolidasyon alanının oluştuğu 1,050 dolarda bulunan destek noktasına geri dönecek.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin