Ethereum bu metrikte Bitcoin ve diğer tüm kripto paraları geçti
Ethereum bu metrikte Bitcoin ve diğer tüm kripto paraları geçti

Ethereum’un iyileştirme önerisinin Temmuz’da başlaması planlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün bir Tüm Çekirdek Geliştiriciler çağrısı, Ethereum İyileştirme Önerisinin (EIP) 1559, madencilik endüstrisinin öneriye olan hoşnutsuzluğuna bakılmaksızın, önümüzdeki Temmuz ayında Londra hard forkuyla başlayacağını doğruladı.

Gelişmeler devam ediyor

Etkinlik, Ethereum blok zincirinde şimdiye kadar yapılmış önemli kilometre taşlarından birine işaret edecek.

Verilen bilgilerden, yaklaşık beş diğer EIP’nin Londra’daki EIP 1559’a katılma olasılığı yüksekt.

EIP 1559 büyük bir fırsat

Yüksek Ethereum gaz ücretleri, bir süredir Ethereum blok zincirinde büyük bir rahatsızlık oldu. Birkaç ay içinde bu artık bir sorun olmayabilir. Ethereum İyileştirme Önerisi (EIP) -1559, işlemlerin Ethereum üzerinde çalışma şeklini iyileştirerek ve ağın mevcut para politikasının temelini oluşturan ekonomiyi değiştirerek ETH yüksek gaz ücretleri için bir çözüm sağlayacak.

Bu yeni ücret yapısının önemli bir özelliği, dahil etme ücretinin sadece ETH madencilerine ödenmesidir. Madencilik, bu plan kapsamındaki temel maliyetleri yakmaya devam edecek. Ethereum ağındaki işlemler için yalnızca Ether-Token kullanmanın mümkün olmasını sağlayacak. Buna karşılık, Ethereum ekosistemindeki ETH tokenlerinin ekonomik değerini ve madenci çıkarılabilir değer (MEV) ile ilgili risklerin azaltılmasıyla ilgili riskleri destekleyecek.

Bu adım aynı zamanda Ethereum ağındaki enflasyonu dengelemek için tasarlanmıştır. Böylece ETH madencilerine blok ödülleri ve katılım ücretleri verilecek. Madencinin bir Ethereum bloğunda temel ücreti ödememesini sağlamak hayati önem taşır çünkü TX ücretini kullanmak için madencilik teşviki, ağ kullanıcılarından daha fazla ücret almak için kaldırılıyor.

Doğru işlem ücretini seçmenin mevcut zorlukları göz önüne alındığında, teklif Ethereum’un geliştiricileri ve tüketicileri tarafından iyi karşılandı. Öte yandan, madenciler ve maden havuzları girişime karşı ana ağa doğru ilerledi.

btcmanager


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin