Ethereum fiyat analizi: ETH hızla 1.370 dolara yükseldi! Sıradaki hareket ne olacak?
Ethereum fiyat analizi: ETH hızla 1.370 dolara yükseldi! Sıradaki hareket ne olacak?

Ethereum fiyat analizi: ETH hızla 1.370 dolara yükseldi! Sıradaki hareket ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyat analizi, 1.350 dolar civarında güçlü bir destekle karşı karşıya kaldığımız için bugün düşüş gösteriyor. Bu nedenle, ETH/USD’nin önümüzdeki birkaç gün içinde geri çekilmesini ve daha yüksek bir yerel dip ayarlamasını bekliyoruz.

Ethereum price analysis: ETH swiftly rallies to $1,370, retrace incoming? 1

Kripto piyasası son 24 saatte yeşilde işlem gördü. Lider Bitcoin %0,88, Ethereum ise %2,93 değer kazandı. Bu arada, pazarın geri kalanı da benzer bir performans gösterdi.

Son 24 saatte Ethereum fiyat hareketi: Ethereum yükselişi sürdürdü

ETH/USD 1.306 ila 1.368 dolar aralığında işlem gördü ve son 24 saat içinde önemli bir oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi %79 artarak 12.96 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 164.74 milyar dolar civarında işlem gördü ve bu da %17,66’lık pazar hakimiyeti sağladı.

ETH/USD 4 saatlik grafik: ETH geri mi dönüyor?

4 saatlik grafikte, gece yarısından bu yana reaksiyonun düştüğünü ve satış baskısının geri döndüğünü görebiliriz, bu da önümüzdeki 24 saat içinde daha fazla geri çekilmeye yol açacak gibi görünüyor.

Ethereum price analysis: ETH swiftly rallies to $1,370, retrace incoming?

Ethereum fiyat hareketi geçen hafta bir konsolidasyon içinde işlem gördü. Ethereum 1.350 dolar direncini kıramadı ve 1.275 dolarlık desteğe geriledi, bu da net bir konsolidasyon alanı oluştuğu anlamına geliyor.

ETH Cuma günü düşüşü reddettiği için daha fazla düşüş yaşanmadı. Sonuç olarak, boğalar momentumu devraldı ve hafta sonu boyunca yavaş yavaş 1.300 doların üzerine çıktı.

Dün, hafif bir geri çekilmeyle birlikte 1.300 dolarlık destek yeniden test edildi. Bu sefer, Ethereum fiyatı 1.350 dolar direncine kadar yükseldi ve güçlü bir yüksek seviye 1.370 dolar olarak belirlendi. O zamandan beri, ETH/USD yavaşça geri çekildi ve bu da alıcıların şimdilik tükendiğini gösteriyor.

Ethereum fiyat analizi: Sonuç

Ethereum fiyat analizi bugün 1.370 dolardan daha düşük bir tepki gördüğümüz için düşüş gösteriyor ve bu da haftanın geri kalanında daha fazla aşağı yönlü harekete işaret ediyor. ETH/USD, ilk hedef olan 1.300 dolar ile daha yüksek bir dip noktası belirlemeye çalışabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin