Ethereum, yön arayışını sürdürüyor! ETH için takip edilecek seviyeler
Ethereum, yön arayışını sürdürüyor! ETH için takip edilecek seviyeler

Ethereum, yön arayışını sürdürüyor! ETH için takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyatı destek seviyesinde takılırken, Bitcoin desteğin 56.000 doların altına yerleşme girişimlerine devam ediyor. Bitcoin kısa süre önce 56.000 dolarlık destek ile 57.700 dolarlık direnç arasındaki aralıkta kalıyor, ancak yavaş yavaş bu aralığın altına gerileyebilir.

Hafta sonundan önce dikkat çeken altcoinler

Diğer kripto paralar ise bugün karışık dinamikler gösteriyor. Solana 230 dolar seviyesine geri çekilirken, XRP 0,96 dolar civarında destek buldu. Shiba Inu, 50 EMA’nın altına 0,00004050 dolarda yerleşmeyi başardı ve 0,000040 dolarlı destek seviyesine doğru ilerliyor, Dogecoin ise 0,21 dolar seviyesinin üzerine çıkmaya çalışıyor.

Ethereum teknik analiz

Ethereum kısa süre önce destek seviyesinin altında yer alan 4.535 dolarda kalmayı denedi ancak başarılı olamadı. Şu anda yukarı hareketini başlatmaya çalışıyor. RSI göstergesi olumlu seviyede yer aldığı için yükseliş hareketinin başlaması için gerekli alan var.

Ethereum 4.535 dolarda yer alan desteğin üzerinde kalabilirse eğer 4.650 dolarda ye alan dirence doğru ilerleyecek. Bu seviyenin üzerinde kalabilirse eğer ETH için hedefler sırasıyla 4.770 dolar ve 4.865 dolarda yer alıyor.

Destek tarafında, Ethereum’un yakın vadede aşağı yönlü hareketi 4.545 doların altında kalmasıyla oluşur. Ethereum için bir sonraki destek seviyesi, 20 günlük Üssel Hareketli Ortalama olan 4.390 dolarda yer alıyor

Ethereum, 20 EMA’nın altına kalırsa eğer, bir sonraki destek seviyesine 4.200 dolara gerilemesi beklenebilir. Desteğin 4.200 dolar seviyesinde başarılı bir şekilde test edilmesi, 50 EMA’da bulunan bir sonraki desteğin 4.100 dolarda test edilmesinin yolunu açacaktır.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin